+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Platform Engineer (Linux en/of Windows) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

Platform Engineer (Linux en/of Windows)

Functiebeschrijving
Ben jij de Platform Engineer die bijdraagt aan het onderhouden, verbeteren en vernieuwen van de vitale infrastructuur in Nederland? Die meewerkt aan maatschappelijk relevante systemen met impact en waarbij innovatie een rol speelt! Bij CGI maak je het verschil en groei je met ons mee!

Jouw rol in ons team
Als Platform Engineer werk je in een scrum team aan de realisatie van de onderliggende platformen en infrastructuur voor treinbeveiliginssystemen, systemen voor dynamisch verkeersmanagement, stormvloedkeringen of het elektriciteitsnetwerk. Multidisciplinair, je pakt dus alle taken mee. Door de Scrum of DevOps aanpak werk je nauw samen met de klant. Om dit goed te kunnen doen zal je de fysieke werking van de omgeving waarin je werkt in detail moeten begrijpen. Deze domeinkennis bouw je over de tijd op en leer je van je collega’s en de klant. Met je opgebouwde expertise draag je bij aan de instandhouding van systemen die essentieel zijn voor de infrastructuur van ons land en introduceer je de benodigde innovatie in zowel techniek als functionaliteit.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent een gedreven professional die vooroploopt in jouw vakgebied. Je gaat voor verbeteren en doorontwikkelen. Daadkrachtig, doortastend en met een technisch hart. Je bent sociaal en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Resultaatgericht, klantgericht en vertrouwd met Scrum. Daarnaast heb je:
• Een opleiding HBO/WO in (technische) informatica, computer science of een vergelijkbare relevante opleiding;
• Kennis van Red Hat Enterprise Linux en/of Windows (Server) met relevante certificering (bv RHCSA)
• Ervaring met zaken als Infrastructure as Code (bv Ansible), CI/CD (bv Jenkins, BuildKite of Azure PipeLines), Python, Scripting (Bash, Powershell), Virtualisatie (VMWare), Active Directory, DNS, Containers (Docker, Kubernetes), GIT, BitBucket
• (Globale) Kennis van Oracle 12, 19, WebLogic, Tibco EMS, en/of Scaled Agile Framework (SAFe) is een pré

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Je komt te werken in een hele gezellig Unit Rail Infra binnen Vital Civil Infrastructures. Daarin speel je een cruciale rol in de uitdaging om verouderde IT-systemen in de spoorwegsector te vernieuwen. CGI, gevestigd in Rotterdam werkt aan de transformatie van railsystemen die essentieel zijn voor de besturing van het Nederlandse spoorwegnet. Deze systemen zijn verantwoordelijk voor de aansturing van seinen, wissels, en treinposities, en omvatten simulatiesystemen met 3D visualisaties voor het vooraf testen van praktijkveranderingen bij machinisten en treindienstleiders.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je meer weten over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Dr. Julien Schmaltz (Director Consulting Services) via .

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in