+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Data Engineer - Energietransitie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Data Engineer - Energietransitie

Functiebeschrijving
Wil jij als data engineer verschil maken en bijdragen aan de versnelling van de energietransitie? En ben je ervan overtuigd dat de added value van goed georganiseerde data geen bijzaak, maar een hoofdzaak is?

Jouw rol in ons team
Als Data Engineer ga je orde in de chaos scheppen en ontwerp en ontwikkel je dataverwerkingsprocessen. Grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerk jij tot een bruikbare dataset voor geavanceerde data-analyse en -visualisatie. Je bent de architect, die nieuwe inrichtingsconcepten voorstelt, specificeert en realiseert. Je bent een ‘doener’, die dagelijkse issues snel en passend binnen bestaande implementaties oplost.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent een meester in het vertalen van grote hoeveelheden data naar bruikbare inzichten. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het oplossen van data-issues binnen lopende implementaties. Daarnaast ben je ook in staat om datasystemen en data-architechtuur van scratch op te bouwen om next-generation energieproducten en -diensten te faciliteren. Uiteraard heb je ervaring met Azure, AWS, relationele databases, en scripting talen zoals Phyton. Ervaring met big data tools, datawarehousing en workflow tools werkt zeker in je voordeel mee.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Je komt te werken binnen onze unit Energy, gericht op een dynamische industrie die volop transformeert. Mede door de recente marktontwikkelingen rondom olie en gas en gedreven door klimaatdoelstellingen is de traditionele industrie bezig met één van de grootste industriële transformaties van onze tijd om een zogenaamde ‘zero-emissionindustrie’ te worden.
Een hele mooie kans om binnen deze unit te groeien met veel dynamisch werk!

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Barbara Tjin a Koeng (Director Consulting Services) via 06 51 405 506 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of voor meer informatie kan je terecht bij terecht bij Faisel Kioe a Sen (Director Consulting Services via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via +31 62 39 31438
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in