+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Support Consultant - Internationaal - software Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Deze organisatie is een jong en toonaangevend softwarebedrijf, gevestigd in het levendige Amersfoort. Deze organisatie heeft zich wereldwijd gevestigd en biedt innovatieve softwareoplossingen om bedrijven te ondersteunen bij het soepeler en efficiënter schakelen met hun klanten.

Met een focus op de Zorg en Overheid sector, heeft onze klant bewezen een significante impact te hebben, ondanks hun compacte en kleine omvang. De op maat gemaakte software is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van deze sectoren, waardoor organisaties hun efficiëntie en effectiviteit kunnen maximaliseren.

Onze klant waardeert flexibiliteit en autonomie. Werknemers hebben de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken, waardoor een gebalanceerde en productieve werkomgeving ontstaat.

Als Support Consultant vervul je een cruciale rol in het ondersteunen van klanten wereldwijd. Jij bent het aanspreekpunt voor complexe incidenten en biedt deskundige begeleiding, zowel via telefoon als e-mail. Of het nu gaat om het oplossen van ingewikkelde vraagstukken of het assisteren bij installaties, jij staat paraat met jouw uitgebreide kennis.

Je onderscheidt je als expert in de door hun ontwikkelde applicatie. Het delen van deze expertise is een integraal onderdeel van je takenpakket. Naast het geven van trainingen neem je ook proactief deel aan het identificeren van verbeterpunten. Jij bent niet alleen het aanspreekpunt voor problemen, maar draagt ook actief bij aan de optimalisatie van hun diensten.

De dynamiek van de functie houdt in dat geen enkele dag hetzelfde is. Als gezicht en stem van deze organisatie ben jij het visitekaartje voor hun klanten. Je zorgt niet alleen voor probleemoplossing, maar bouwt ook duurzame relaties op met hun klantenkring. Jouw toewijding en inzet dragen bij aan het versterken van het vertrouwen van klanten in hun dienstverlening.

De flexibiliteit van de functie komt tot uiting in een hybride werkomgeving. Twee dagen per week ben je actief op kantoor, waar je direct kunt samenwerken met collega's. De overige drie dagen werk je vanuit huis, waarbij de mogelijkheid bestaat om, indien gewenst, vaker op kantoor aanwezig te zijn. Deze flexibiliteit stelt jou in staat om een evenwicht te vinden tussen persoonlijke voorkeuren en professionele verantwoordelijkheden.

Kortom, als Support Consultant ben je niet alleen een probleemoplosser, maar ook een drijvende kracht achter verbeteringen en een waardevolle schakel in het klantgerichte karakter van deze organisatie.


Gevraagd profiel:

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding; 
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Support Consultant of een soortgelijke functie; 
- Je hebt kennis en ervaring met Softwareoplossingen; 
- Je hebt kennis en ervaring met API's;
- Je hebt kennis en ervaring met Microsoft omgevingen; 
- Je hebt kennis en ervaring met Azure; 
- Je bent communicatief vaardig;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken in een groeiende, internationale organisatie met veel mogelijkheden én waar de voorwaarden uitstekend zijn. 

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, maar reikt tot ongeveer 4500 euro bruto o.b.v. 40 uur, meer kan indien de fit erg goed is. 

Daarnaast krijg je vakantiegeld, laptop en telefoon van de zaak. 

Heb jij interesse in deze uitdagende Support Consultant functie?
Dan ontvang ik graag je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in