6 ICT events en seminars voor werknemers (2019)

6 ICT events en seminars voor werknemers (2019)
Inspiratie opdoen, netwerken, nieuwe vaardigheden aanleren, merkpromotie; er zijn legio redenen om je werknemers naar een ICT event te sturen. Naar welke seminars, conferenties of beurzen stuur jij je personeel?

ICT events in Nederland

We noemen 6 maatgevende ICT events voor het resterende deel van 2019. Dit blog sluit aan op ons vorige artikel over ICT evenementen.
f9aabaef9498bf7849b0433a24f8eb96c3f515c620991d6d.png
1. Big data Expo
De Big Data Expo richt zich op alle facetten van datamanagement. Exposanten zijn actief op het gebied van data- analyse, data-warehousing, search, privacy & security en infrastructuur. Wil je meer weten over big data en hoe het van nut kan zijn voor jouw organisatie? Meld je gratis aan en laat je inspireren door casestudies of strategische sessies op 18 en/of 19 september 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

2. IDC IT Security Conference 2019
Voor ICT-beveiligingsexperts is er de IT Security Conference van IDC (International Data Corporation) op 19 september 2019 in het Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik. Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en/of vraag een expert om strategisch advies. Welke stappen moet jouw organisatie nemen met betrekking tot systeem- netwerk- en gegevensbeveiliging? Hoe verhelp je kwetsbaarheden?

3. Overheid 360°
Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties kunnen zich, mits zij voldoen aan bepaalde voorwaarden, kosteloos laten inspireren op Overheid 360°. Op dit jaarlijkse congres over informatiemanagement delen gemeenten, overheden en marktpartijen praktijkcases over digitale transformatie binnen de overheid. 360° wordt gehouden op 9 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

4. RPA event 2019
Het RPA Event 2019 concentreert zich op Robotic Process Automation en verandermanagement. Tijdens workshops, interactieve sessies en lezingen leer je wat RPA precies is, hoe het werkt en hoe je het in jouw organisatie implementeert. Verkrijg jouw dosis praktische tips, tools en best practices op 31 oktober 2019 in Hotel Theater Figi te Zeist.

5. J-fall 2019
J-Fall, de grootste Java-conferentie van Nederland, vindt plaats op 30 en 31 oktober 2019 in Pathé Ede. Leden van de Nederlandse Java User Groep (NLJUG) vertellen inspirerende, Java-gerelateerde verhalen tijdens onder meer keynotes, technische sessies en workshops. Onderwerpen: de Java-taal, server side-Java, enterprise, alternatieve JVM-talen, cloud, methodologie & cultuur, web & mobiel, big data & machine learning, beveiliging, architectuur en nieuw & cool.

6. IDC Multicloud Conference 2019
Cloud computing wint fors aan kracht in de hele Benelux. Bedrijven investeren in cloud services en -technologie om ââconcurrentievoordeel te bereiken of behouden. De IDC Multicloud Conference op 28 november 2019 biedt inzicht in hoe organisaties cloud omgevingen kunnen implementeren en opschonen. Ook wordt verklaard hoe DevOps bedrijfsinnovatie en transformatie versnelt. De conferentie wordt gehouden in Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport te Hoofddorp.

ICTerGezocht.nl koppelt vraag en aanbod op de ICT arbeidsmarkt. Bekijk onze mogelijkheden voor werkzoekenden en werkgevers.
Geschreven door
Michiel van der Avoird
Redacteur & ICT arbeidsmarktspecialist @ ICTerGezocht.nl
Meer leren?
Ga door met lezen

Omgaan met een burn-out in de ICT

Mensen die worstelen met stress op de werkplek lopen een verhoogd risico op een burn-out. Chronische overspanning op het werk kan ertoe leiden dat IT'...
Michiel van der Avoird 8 okt 2019

Continuous learning | Het belang van bijscholing in ICT

Het cv of vaardigheidsniveau van een werknemer voldoet niet altijd aan de eisen van een werkgever. Continuous learning is de effectiefste manier om ke...
Michiel van der Avoird 31 okt 2018

De Design Thinking Methode uitgelegd

Design Thinking is een klantgerichte en iteratieve methode voor het oplossen van complexe problemen en ontwikkelen van nieuwe ideeën.
Michiel van der Avoird 2 mrt 2021

Ergonomisch Werken: hoe doe je dat? 6 tips

Ergonomisch werken: wat houdt het in? Hoe voorkom je dat je acht uur of langer achter een bureau naar een computerscherm zit te staren? 6 tips.
Michiel van der Avoird 12 feb 2021

Cloud Computing | IaaS, PaaS, SaaS: betekenis & verschillen

We definiëren de acroniemen IaaS, PaaS en SaaS, geven voorbeelden en wijzen je op de verschillen tussen deze drie vormen van cloud computing.
Michiel van der Avoird 26 jan 2021

Wat is STEM?

STEM staat voor Science, Technology, Engineering & Mathematics. Als je geïnteresseerd bent in ICT, zal het acroniem je al bekend zijn.
Michiel van der Avoird 30 nov 2020
 
check