Michiel van der Avoird
Head of Content & ICT arbeidsmarktspecialist @ ICTerGezocht.nl

Delen

6 ICT events en seminars voor werknemers (2019)

door Michiel van der Avoird
602x bekeken
Dit blog is samengesteld door ICTerGezocht.nl, al 10 jaar het meestgebruikte platform voor het werven van ICT'ers in NL.

Inspiratie opdoen, netwerken, nieuwe vaardigheden aanleren, merkpromotie; er zijn legio redenen om je werknemers naar een ICT event te sturen. Naar welke seminars, conferenties of beurzen stuur jij je personeel?

ICT events in Nederland

We noemen 6 maatgevende ICT events voor het resterende deel van 2019. Dit blog sluit aan op ons vorige artikel over ICT evenementen.

1. Big data Expo
De Big Data Expo richt zich op alle facetten van datamanagement. Exposanten zijn actief op het gebied van data- analyse, data-warehousing, search, privacy & security en infrastructuur. Wil je meer weten over big data en hoe het van nut kan zijn voor jouw organisatie? Meld je gratis aan en laat je inspireren door casestudies of strategische sessies op 18 en/of 19 september 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht.

2. IDC IT Security Conference 2019
Voor ICT-beveiligingsexperts is er de IT Security Conference van IDC (International Data Corporation) op 19 september 2019 in het Postillion Convention Centre Utrecht Bunnik. Breng jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en/of vraag een expert om strategisch advies. Welke stappen moet jouw organisatie nemen met betrekking tot systeem- netwerk- en gegevensbeveiliging? Hoe verhelp je kwetsbaarheden?

3. Overheid 360°
Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties kunnen zich, mits zij voldoen aan bepaalde voorwaarden, kosteloos laten inspireren op Overheid 360°. Op dit jaarlijkse congres over informatiemanagement delen gemeenten, overheden en marktpartijen praktijkcases over digitale transformatie binnen de overheid. 360° wordt gehouden op 9 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

4. RPA event 2019
Het RPA Event 2019 concentreert zich op Robotic Process Automation en verandermanagement. Tijdens workshops, interactieve sessies en lezingen leer je wat RPA precies is, hoe het werkt en hoe je het in jouw organisatie implementeert. Verkrijg jouw dosis praktische tips, tools en best practices op 31 oktober 2019 in Hotel Theater Figi te Zeist.
 
5. J-fall 2019
J-Fall, de grootste Java-conferentie van Nederland, vindt plaats op 30 en 31 oktober 2019 in Pathé Ede. Leden van de Nederlandse Java User Groep (NLJUG) vertellen inspirerende, Java-gerelateerde verhalen tijdens onder meer keynotes, technische sessies en workshops. Onderwerpen: de Java-taal, server side-Java, enterprise, alternatieve JVM-talen, cloud, methodologie & cultuur, web & mobiel, big data & machine learning, beveiliging, architectuur en nieuw & cool.

6. IDC Multicloud Conference 2019
Cloud computing wint fors aan kracht in de hele Benelux. Bedrijven investeren in cloud services en -technologie om ​​concurrentievoordeel te bereiken of behouden. De IDC Multicloud Conference op 28 november 2019 biedt inzicht in hoe organisaties cloud omgevingen kunnen implementeren en opschonen. Ook wordt verklaard hoe DevOps bedrijfsinnovatie en transformatie versnelt. De conferentie wordt gehouden in Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport te Hoofddorp.

ICTerGezocht.nl koppelt vraag en aanbod op de ICT arbeidsmarkt. Bekijk onze mogelijkheden voor werkzoekenden en werkgevers.

1.000+ Bedrijven zoeken via ons platform naar ICT'ers.

Bekijk alle ICT vacatures
Maastricht 7 uur geleden
Rotterdam 10 uur geleden
Nieuwegein 11 uur geleden
Amersfoort 12 uur geleden
Heerde 14 uur geleden
Oudewater 14 uur geleden
Bergschenhoek 15 uur geleden
Amstelveen 15 uur geleden
Aalten 15 uur geleden
Amsterdam 16 uur geleden