+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

Fullstack developer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Gevraagd

 • 24 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.662 - € 5.586 p/m

Vacature in het kort

Als fullstack developer bij de AIVD werk je in een uniek en belangrijk veld, namelijk de veiligheid van ons land. Je maakt deel uit van een team dat speciale IT-oplossingen bouwt voor inlichtingenonderzoeken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat deze oplossingen up-to-date zijn en goed werken. Je gebruikt de nieuwste technologieën en houdt de applicaties in topvorm. Dit is een kans om te werken met de laatste ontwikkelingen in een bijzondere omgeving. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Fullstack developer
AIVD

Functieomschrijving
Een goede informatievoorziening is voor de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) van groot belang. Als fullstack developer zorg je ervoor dat deze informatie op de juiste manier bij de onderzoeksteams terecht komt. Samen met gedreven collega’s bouw je aan topapplicaties in een uniek en leerzaam werkveld, waar een grote verantwoordelijkheid bij hoort.

Werk aan de veiligheid van Nederland
Speciale IT-oplossingen helpen onze inlichtingenteams met allerlei onderzoeken. Zo kunnen zij op een slimme manier de beste inlichtingenonderzoeken doen. Als nieuwe collega ben je lid van een van onze high performance scrumteams. Hier werk je aan het ontwikkelen van IT-producten en IT-diensten zodat deze voldoen aan de gestelde eisen en klaar zijn voor de toekomst.
De rol van IT wordt steeds belangrijker en tegelijk ingewikkelder. Samen met je DevOps scrumteam werk je aan bestaande en nieuwe oplossingen. Je bent hierbij ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de applicaties. Verder ben je bezig met het:
 • werken met de nieuwste frameworks en tools (Docker Kubernetes, Gitlab, CAAS)
 • innoveren van en experimenteren met nieuwe technologie in ’een uniek werkveld.
 • overleggen met eindgebruikers om wensen om te kunnen zetten in mogelijkheden.


Gevraagd

Jij vertelt een goed verhaal en overtuigt je collega’s makkelijk met feiten en inzichten. Je durft groots te denken en te doen. Dat gaat als vanzelf met al jouw ideeën. Andere teams opzoeken als er samenwerking nodig is? Laat dat maar aan jou over. Professioneel ben je altijd, en tegelijkertijd houd je van een informele werksfeer. Daarnaast blink je uit in het vermogen om zelfs de meest ingewikkelde informatie snel te begrijpen. Verder heb je:
 • minimaal 3 jaar werkervaring als fullstack developer
 • goede kennis van Java en/of C#
 • goede kennis van frameworks zoals React of Angular
 • ervaring met werken in een agile of SAFe-omgeving
Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar is dit toch wel een hele mooie vervolgstap voor jou? Ook dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

De AIVD omarmt diversiteit en inclusie en wil graag dat medewerkers zich thuis voelen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten zijn een verrijking voor onze organisatie. Bij ons is iedereen die aan de voorwaarden voor een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) voldoet welkom, ongeacht culturele achtergrond, arbeidsvermogen, leeftijd, gender of seksuele voorkeur. Samen werken we aan de veiligheid van Nederland.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 11
Salarisomschrijving Het salaris is gebaseerd op een volledige werkweek. Daarnaast is aan het werken bij de AIVD een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 241,- en loopt op tot maximaal € 734,- bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris Min €3.662 – Max. €5.586 (bruto)
Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur 1 jaar
Minimaal aantal uren per week 24
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de AIVD.
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-knop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten.
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen 10 jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer 6 maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.
Solliciteren?
AIVD nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop en ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in