+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.

Fullstack C#.NET Developer Eigen software product Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Dit bedrijf in de softwareontwikkeling, gevestigd in een mooie locatie, zoekt een Software Developer. Je gaat aan de slag met verschillende projecten, zoals het maken van maatwerk software voor de Logistiek en Verhuur sector. Het team is hecht en werkt samen aan kwalitatief hoogstaande oplossingen. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Thuiswerken is mogelijk. Je komt te werken in een stabiele omgeving waar je echt het verschil kunt maken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Dit leuke en kleinschalige bedrijf te Schiedam richt zich op het ontwikkelen van flexibele software voor met name de markten Logistiek en Verhuur! Het werk als Software Developer is hier zeer breed en divers, je werkt onder andere aan een grote backoffice applicatie met ontzettend veel verschillende toepassingsgebieden en maatwerk componenten. In totaal werken er bij dit bedrijf ongeveer 20 medewerkers, waarvan er 10 op de ontwikkelafdeling werken!

Het werken gebeurt hier intern op de mooie locatie te Schiedam. Je kunt het bedrijf goed bereiken met de fiets, OV of met je eigen auto! Samenwerken, betrouwbaarheid en gaan voor kwaliteit zijn enkele kernbegrippen binnen het ICT team. Iedere dag werk je met bevlogen collega's welke continue samenwerken aan de best passende oplossing(en). In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld een maatwerk iPad applicatie maken of een uitgebreide app welke gekoppeld moet worden aan boordcomputers. Alles wordt met name geschreven middels C#, en medewerkers hier zijn voornamelijk Fullstack.

Een stabiele werkgever welke nu sinds kort 20 jaar bestaat!

Je gaat werken aan (maatwerk) software voor klanten welke actief zijn binnen de Logistieke sector en Verhuur sector. Dit kunnen koppelingen zijn op RFID apparatuur, specifiek iPad applicaties voor in de logistieke sector of je werkt aan de grote bedrijfseigen backoffice applicatie. Het werk is erg divers en daarom verwachten wij van jou dat je een groot aanpassend vermogen hebt! Het team werkt intensief met elkaar samen op kantoor, maar thuiswerkmogelijkheden zijn er zeker. Wat het team prettig vindt is dat er stabiliteit zit in het aantal projecten. Klanten groeien namelijk mee met deze organisatie waardoor je binnen betrouwbare omgevingen wel telkens kunt innoveren. Het team heeft een langetermijn focus, dus geen gehaast werk maar juist kwalitatief hoogstaand werk.

De software wordt gemaakt met C# en ook Delphi. Developers werken hier verder met SQL, VB.NET, ASP.NET MVC, Azure, REST, HTML, CSS en JavaScript. Ook wordt bij dit bedrijf een Scrum werkwijze toegepast.


Gevraagd profiel:

- Wij zoeken een enthousiaste software developer met een passie voor C#!;
- Wij zoeken een software developer met verstand van de diverse nieuwere .NET frameworks!;
- Wij zoeken een software developer welke kan werken en sparren op HBO/WO niveau;
- Wij zoeken een software developer die graag in zichzelf investeert dmv opleidingen of trainingen;
- Wij zoeken een software developer die zich graag voor een langere termijn bindt aan deze werkgever;
- Wij zoeken een software developer met kennis heeft van C#, webdevelopment, desktop development en fullstack focus.


Arbeidsvoorwaarden:

Het bedrijf heeft een salarishuis van ongeveer vanaf €2800,- op 40 uur tot €5500,- op 40 uur. Het bedrijf biedt als extra's aan: boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van jou als persoon en als developer.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 027 of mobiel : +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in