+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Senior Fullstack Engineer React - 100% Remote - Energietransitie & Duurzaamheid - € 97.200 + Bonus + Vast Contract Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 5.917 - € 8.100 p/m
 • Bonusregeling, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Jouw baan: Senior Fullstack Engineer React
 • Word jij enthousiast van het ontwerpen en ontwikkelen van door miljoenen gebruikte nieuwbouw applicaties en systemen die een hoge maatschappelijke relevantie & baanbrekende duurzame impact hebben?
 • Werk jij ook het liefst in een klein, hecht team binnen een echte engineering cultuur, waar kwaliteit & ambacht hoog in het vaandel staan?
 • Bouw jij nu mee aan mission critical systemen waarmee je end-2-end oplossingen bedenkt  binnen de moderne technologie en methoden zoals React, TypeScript, GraphQL & AWS?
 • Hecht jij waarde aan een flexibele werkplek? Waarbij je alle dagen remote kunt werken en samenkomt met je collega’s uit de Randstad wanneer de techniek dat vereist? Met een salaris tot €97.200 + Bonus en een vast contract?!
Wacht dan niet langer, dan kan dit jouw droombaan zijn!

Jouw werkgever:  “The next big thing” in de wereld van energietransitie!
Met een handvol hoogopgeleide engineers vorm jij het technisch brein achter softwareapplicaties en systemen die 1-op1 inspelen op het meest impactvolle maatschappelijke thema van nu: duurzaamheid. Met een tech-start-up-cultuur, maar financiering om alle dromen waarheid te maken is nú het moment om in te stappen en mee te bouwen aan de revolutie die zij op energiegebied zijn gestart. Een volwassen cultuur, waarin ruimte is voor autonoom werken, vrijheid in zowel de locatie als je werktijden, innovatie voorop staat en kennisdeling erg belangrijk is. Ieder teamlid speelt een sleutelrol in de verdere ontwikkeling van het zakelijke platform en daarmee het succes van de organisatie in de toekomst. De oplossingen die jij met je team bedenkt zullen door miljoenen eindgebruikers ingezet worden. Functionaliteit, inzicht en data zijn hierin sleutelwoorden. Jij kunt op zowel de frontend als de backend nog je stempel drukken. Omdat dit de verdere groei van het bedrijf definieert; biedt de organisatie ook aandelenopties. Je kunt (remote) goed samenwerken met de allerbeste Nederlandse engineering collega’s die er zijn, maar samenkomen in hun state-of-the-art shared office behoort ook tot de mogelijkheden. Contact is functioneel, efficiënt en altijd gericht op het delen van inzichten, sparren over de moeilijkere vraagstukken die je hebt. Er is budget voor training en ontwikkeling, alles om een zo goed mogelijke vooruitstrevende oplossing aan de B-2-B markt te brengen. Passie voor het vak staat centraal.

Jouw rol: Senior Fullstack Developer React
Als Senior Fullstack Developer React werk in een ervaren en hoog opgeleid toen van de betere computer science universiteiten aan nieuwbouw productontwikkeling. Je krijgt te maken met topics rondom architectuur, data visualisatie, schaal en security. Zo kun je jouw tanden zetten van van scratch een volledig nieuwe beheerportaal te ontwerpen, de webapplicaties verder te ontwikkelen en data visualisatie middels dashboarding, alles dat door miljoenen eindklanten gebruikt zal worden. In jouw rol als Senior Fullstack Developer React richt jij je zowel op het ontwerp als de volledige architectuur van je product. Met een gloednieuwe codebase van nog geen 2 jaar oud, zonder legacy waarin nog veel mogelijk is ben jij vooral bezig met het optimaliseren van de code. Kwaliteit is in deze fase heel belangrijk, alsmede meedenken over de beveiliging en de prestaties van de door jou ontwikkelde applicaties. Wil je werken aan schaalbare en impactvolle projecten voor leidende en toonaangevende bedrijven in de energiesector? Waarbij je zowel producten helpt volwassen maken, als veelal helemaal van scratch te ontwerpen en bouwen?

Doorgroeimogelijkheden
Binnen de organisatie kun je alle kanten op. Zo kun jij als senior full stack developer promoveren naar Tech lead, architect of zelfs unit manager in de toekomst.

Wat wordt er gevraagd?
 • Vanaf 5 jaar professionele ervaring met React/ TypeScript software development en engineering
 • Een afgeronde BSc of MSc op het gebied van IT
 • Een zelfstandig werkende, probleemoplossende engineer
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.
 • Bekend met Github en deployment pipelines volgens CI/CD
 • Ervaring met AWS wordt gezien als een pre
Wat wordt geboden?
 • Tussen de €71.000 - €97.200 bruto per jaar; afhankelijk van ervaring
 • Een vast contract en opties op aandelen!
 • Een individueel te bepalen bonuscomponent
 • Volledig remote werken + zeer flexibele werktijden
 • Persoonlijk ontwikkelplan met bijpassend opleidingsbudget
Werk je graag met zeer slimme en kundige collega’s aan producten met een positieve impact op de verdere verduurzaming van de maatschappij?
 

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV naar Tessa Beijlevelt via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in