+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Full stack Infra Engineer – Managed IT Services Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Full stack Infra Engineer – Managed IT Services

Functiebeschrijving
Ben je een breed georiënteerde engineer en wil je je verdiepen in de nieuwste technologieën? Sta jij graag voor complexe uitdagingen in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons team van multi-skilled, specialistische engineers met passie voor hun vak!

Jouw rol in ons team
Als full stack infra engineer werk je binnen een team van enthousiaste specialisten aan de hoog beschikbare infrastructuren (zowel de traditionele als in de Cloud) van onze klanten. Je draagt bij aan klant-specifieke oplossingen binnen complexe omgevingen en werkt mee aan transitie- en transformatieprojecten. Klantgerichtheid en samenwerking met klanten staan centraal binnen dit team.

Je bent verantwoordelijk voor het standaardiseren en automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden. Je documenteert je werkzaamheden, bereidt wijzigingen voor en houdt documentatie up-to-date. Je analyseert en lost zowel 1e als 2e lijn storingen op (met doorgroei naar 3e lijns), voert updates uit en zorgt voor life-cycle management. Je implementeert en configureert wijzigingen binnen de totale spectrum van de klantinfrastructuren, denk hierbij aan Server OS (Windows/Linux), Storage (Netapp, Dell, HP), Fysieke servers/Blade servers (Dell, Cisco), Netwerk (Firewall, switches, routes (o.a. Cisco, Fortinet, Palo Alto, Juniper), Virtualisatie (VMware/HyperV), security, scripting (PowerShell, Python, terraform) etc .
Ook het realiseren van projecten om de klant infrastructuren continu aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in de organisatie behoort tot je werkzaamheden.

Hoe jij ons team versterkt
Wij gaan graag met je in gesprek om te horen welke werkervaring jij binnen dit speelveld hebt mogen opdoen en in welke richting je je verder wilt ontwikkelen.

We verwachten dat je ondernemend en analytisch bent. Het werk zoek je zelf op, en je weet wat de klanten nodig hebben. Problemen zijn er voor jou om op te lossen, een extra uitdaging die jou nog meer motiveert. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud & “zero down time” services volg je op de voet, en je kunt ze vertalen naar nieuwe kansen voor de CGI dienstverlening.

Daarnaast heb je:
• een afgeronde ICT-opleiding op minimaal MBO-4 of hbo-niveau.
• bij voorkeur ervaring met Agile werken
• uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
• minimaal 2 á 3 relevante werkervaring in infrastructuur beheer of engineering
• ervaring met netwerktechnologieën: TCP/IP, SSH, DNS, FTP, Routering, Firewalls, WAF, IDS/IPS, SDN; Forward/Reverse Proxies
• aantoonbare ervaring met Infrastructuur componenten zoals Palo Alto Firewalls, Juniper EX & SRX, NetApp Storage, Cisco UCS
• scripting kennis zoals Powershell, Python, Terraform
• op zijn minst de volgende certificeringen behaald
• Microsoft certificering zoals MCSA2016 en/of Linux Professional Institute Level 1
• VMware Certified Professional 6.0 (of hoger) – Data Center Virtualization
• CCNP Security, CCNP Enterprise of gelijkwaardig zoals een Palo Alto

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

• Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
• Je werkt met de nieuwste technologieën
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Arjan Hout (Manager Full Stack Team) via (06)13175876 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Corporate Recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in