+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).

Senior Full Stack Java Developer | €4000 - €6000 bruto per maand Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Alvant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Bij Alvant zijn wij op zoek naar een Senior Fullstack Java Developer. Alvant is een hechte club ICT’ers en als onze nieuwe collega werk je bij onze klanten mee aan het interessante projecten, bepaal je mede de architectuur en coach jij je collega’s. Alles wat je van een echte senior mag verwachten!

Kennis is onze kracht. Met ons creatieve brein helpen wij onze klanten hun doelen te realiseren én ondersteunen wij jou om jezelf continu te blijven ontwikkelen. In ons vak blijf jij je leven lang leren, want onze wereld beweegt zich rázendsnel! Alvant biedt jou dan ook alle mogelijkheden; Kennis is tenslotte onze core business!

Waar kom je te werken?

Alvant staat voor passie, leergierigheid en uitdagen. Wij geloven dat je met deze eigenschappen de meest complexe IT projecten aankan. We ontwikkelen toekomstproof, denken kritisch met je mee en spreken toch begrijpelijke taal. Kennis vergaren is één ding, bij Alvant weten wij dat jij een leven naast werk hebt. Wij zorgen goed voor onze collega’s en ons kantoor zien we als een tweede thuis waar we ook samenkomen voor een gezellige borrel, samen gamen of om een bordspel te spelen. Ook iets met technische insteek?

Alvant is een onderdeel van CC Group, een organisatie waar meerdere merken hun eigen stijl en expertise hebben om zo het beste uit zichzelf halen. Dit betekent dat we heel veel kennis in huis hebben (denk aan BI, Cloud, Architectuur en Security specialisten, etc.), kennis waar jij ook gebruik van kunt maken en die je vervolgens weer inzet op jouw opdracht!

Wat wij vragen?
Een nieuwe mobile app, webapplicatie of architectuur laag ontwerpen? Bij het ene project ga je aan de slag als Senior Developer, de volgende keer als Team Lead of architect. Je werkt voor klanten als Defensie, Ahold, Universiteit van Leiden, de Politie, de Belastingdienst of ICTU in steeds weer verschillende rollen. Jij kunt op verschillende niveaus uitleggen waarom jouw oplossing zo goed is, zo maak jij duidelijk wat je doet, waarom je dat doet en waarom de klant daar nog veel meer van wil.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met onder andere technieken als Hibernate, Spring, NodeJS, Angular, GIT en Maven
  • Heb jij je Java 11 Developer Certificaat al op zak? Dan is dat een zware pré!
  • Een proactieve en enthousiaste instelling;
  • Een HBO of WO diploma (bij voorkeur in de richting van (Technische) Informatica)
  • Je bent communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een klantgerichte houding
  • Je bent bekend met Scrum/Agile of DevOps werken
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, bij voorkeur 40 uur
Wat wij bieden?

Een laptop, mobiel en auto horen er natuurlijk bij, uiteraard samen met een mooi salaris. Allemaal belangrijk maar we zoeken vooral mensen die zich altijd willen blijven ontwikkelen! Je komt terecht bij een leuke, hechte club! In de consultancy kun jij overal je werk doen, op locatie bij de klant, op ons gezellige kantoor of gewoon lekker thuis. Bij Alvant hebben wij het idee dat ons kantoor ook jouw thuishaven moet zijn. Je collega’s zien, gezellige events, het opdoen van kennis en nog meer!

Bedrijfsomschrijving

De wereld van software ontwikkeling is dynamisch; ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Flexibiliteit en specialisatie zijn hierbij belangrijk. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn kunnen wij snel inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen van onze klanten. Java vinden we leuk en daar zijn we bij Alvant hartstikke goed in. We zijn een informele club professionals die plezier beleven aan het programmeren, beheren en adviseren van Java maatwerkapplicaties. Vakmanschap, uitdagende projecten en kennisdeling gaan bij Alvant hand in hand met een gezonde dosis humor.  Dat doen wij voor zeer gedreven organisaties in Nederland. Waarom zij onze mensen telkens weer opnieuw vragen? Omdat we professionals met pit zijn die altijd de nieuwste trends en technieken kunnen toepassen en we net even verder gaan waar anderen zouden stoppen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in