+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

2e-lijns Support IT/AV Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Independent Recruiters

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Dit bedrijf is expert in audiovisuele en IT-oplossingen. Ze helpen organisaties beter te communiceren en samen te werken. Als medewerker ga je aan de slag met het oplossen van problemen die klanten melden. Je begint met snelle oplossingen, maar soms is meer nodig. Je werkt samen met verschillende teams om problemen goed op te lossen. Dit werk zorgt ervoor dat klanten hun systemen snel weer kunnen gebruiken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Dit bedrijf is dé specialist op het gebeid van audiovisuele en IT-oplossingen, unified communications en video collaboration. Daarmee spelen ze een centrale rol in de digitale transformatie van organisaties, het samenbrengen van mensen en het optimaliseren van (online) communicatie van organisaties naar hun klanten. 

Nadat de tickets door jouw 1e-lijns collega's zijn geregistreerd in het systeem ga jij aan de slag met de oplossing. Natuurlijk gaat dat om direct troubleshooten en quick fixes om de systemen bij de klant zo snel mogelijk weer in te lucht te krijgen. Maar daarmee houdt het vaak niet op, en zal er verdere opvolging nodig zijn: duurzamere oplossing van een probleem, (na)levering van vervangende onderdelen, contact met (hardware)leveranciers, etc. 

Daarnaast zal je ook schakelen met de Field Support Technicians en de collega's van het repair center voor het oplossen van problemen.



Gevraagd

De 2e-lijns Support IT/AV medewerker die wij zoeken is proactief en communicatief vaardig, aangezien je veel te maken hebt met leveranciers en collega's van allerlei niveaus en afdelingen. Daarnaast heb je:

  • Ten minste een afgeronde mbo4, bij voorkeur richting ICT;
  • Een paar jaar werkervaring in IT-support;
  • Brede basis-IT-kennis (hardware, applicaties, systemen, infra, etc);
  • Grote affiniteit met AV-systemen en hardware;
  • Ervaring met het werken met ticketsystemen is een pre;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.


Aanbod

Een mooie positie (32-40 uur) in de buurt van Rotterdam met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Het team werkt tussen 7.30 uur - 18.00 uur, dus wanneer jij graag vroeg of juist wat later wil beginnen is die mogelijkheid er. Het salaris voor de functie ligt tussen 2500 en 3300 euro bruto per maand, afhankelijk van de kennis en ervaring die jij al meebrengt. Daarnaast is er een mooi pakket aan secundaire voorwaarden waar we je graag meer over vertellen!

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces.

De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Heb jij ruime ervaring in IT Support en wil jij graag werken met innovatieve en complexe hardware- en AV-oplossingen? Dan ben jij de tweedelijns-specialist die we zoeken in de buurt van Rotterdam voor een van de grootste aanbieders van oplossingen in het digitaliseren van werkomgevingen. Heb jij die standaard kantoorautomatisering nu wel gezien en wil jij in jouw nieuwe baan aan de slag met de nieuwste IT- en AV-systemen? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in