+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Cloud Engineer Infrastructuur Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • Parttime/Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en Cloud computing? Dan is deze kans iets voor jou. Je gaat aan de slag met het ontwerpen, implementeren en beheren van Cloud systemen. Je zorgt dat alles goed werkt en veilig is. Bij ons kun je blijven leren en groeien door studies, certificaten en seminars. Je komt te werken in een team van technologie-experts die belangrijke processen in de samenleving draaiende houden. Samen lossen we uitdagende vraagstukken op. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Je hebt een passie voor het uitvoeren van technische taken uit die samenhangen met Cloud computing. Het kan hierbij om van alles gaan, van het ontwerpen van Cloud systemen tot aan de implementaties en onderhoud. Hoe doe je dit? In elk geval door aan te pakken, voorop te lopen en initiatief te nemen. Wat doe je nog meer?
 • ontwerpen van schaalbare en betrouwbare Cloud infrastructuur op basis van de behoeften van de organisatie
 • implementeren van de ontworpen cloudoplossingen en -architectuur in de praktijk
 • beheren van de operationele aspecten van de Cloud infrastructuur, inclusief monitoring, optimalisatie en onderhoud
 • automatiseren van processen en taken om efficiëntie te verbeteren en handmatige taken te minimaliseren
 • waarborgen van de beveiliging van de Cloud omgeving door middel van beveiligingsprotocollen, toegangscontrole en het implementeren van best practices voor beveiliging
Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld van Cloud Engineers. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificaten of het bijwonen van (internationale) seminars. Hier starten jouw kansenZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 500 (gedetacheerderde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen, de infrastructure- en softwareprofessionals van Centric Professional Staffing staan klaar om het verschil voor en bij onze klanten te maken! 

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Cloud Engineer Infrastructuur waarde toe met jouw:
 • Een afgeronde HBO ICT of MBO ICT Niveau 4 opleiding
 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante certificaten in je vakgebied
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Cloud technologieën 
 • Je bent communicatief vaardig 
Aanbod
Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Cloud Engineer Infrastructuur succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op:
 • een salaris dat aansluit bij wat jij kunt en bij wat je doet
 • tot 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag die we in mei uitbetalen
 • onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen
 • mobiliteitsbudget omdat jij zelf wil bepalen hoe je van huis naar het werk reist
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Hoeveel uur wil jij ons versterken? Laten we overleggen over jouw fulltime of parttime mogelijkheden. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar.

Aanbod

Danitsha Abdul
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Als Cloud Engineer Infrastructuur kom je te werken bij diverse en uitdagende opdrachten. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Recruiter, Danitsha Abdul via + 31 6 12691795 of [email protected].

Goed om te weten:

zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens 1 of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in