+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Cloud Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

Cloud Engineer

Functiebeschrijving
Wil jij de digitale infrastructuur van recht en orde versterken als Cloud Engineer bij de politie? Doe mee met meeslepende ICT-projecten en draag bij aan een veiligere samenleving. Werk samen met gedreven professionals in een dynamische omgeving waar je vaardigheden gewaardeerd worden. Zet vandaag je passie voor IT in voor een positieve verandering in de wereld van recht en orde!

CGI zoekt voor de Politie Unit gedreven Cloud Engineers met oog voor de samenleving en die willen werken aan complexe vraagstukken.

Waar kom je terecht
Als Azure IT Engineer binnen ons team ben je cruciaal voor de versnelling van cloud adoptie in de politieorganisatie. Je werkt met een DevOps benadering en focust op de ontwikkeling, beheer, en inbedding van de Azure Enterprise Scaled Landing Zone (ESLZ). Je automatiseert processen, helpt nieuwe teams on-boarden, en waarborgt de beschikbaarheid van de basisinrichting. Dit omvat het monitoren van beschikbaarheid van Shared Services, verhelpen van storingen, en het volledig automatiseren van beheertaken (Low Ops). Daarnaast werk je aan de onderhoud en doorontwikkeling van bestaande Azure Landing Zone automatisering, identificeer je bedreigingen binnen de Azure context, automatiseer je response op geïdentificeerde bedreigingen, monitor je security incidenten, en informeer je DevOps teams over bedreigingen en kwetsbaarheden. Je werkt nauw samen met AD beheer en Networking beheer. Als onderdeel van het team ben je van groot belang om de politieorganisatie veilig en efficiënt in de cloud te laten opereren, terwijl je de cloud adoptie in een stroomversnelling brengt.

Jouw rol in ons team
Ben jij een enthousiaste Cloud Engineer en herken je jezelf in de navolgende punten?
Vloeiend Nederlands is een harde eis voor onze vacature
• Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding met een IT component
• Je hebt gedegen kennis van Cloud omgevingen (Microsoft Azure / AWS)
• Je hebt de nodige certificaten op het gebied van Cloud en bent bereid om deze uit te breiden
• Voor het maken van een scripts draai je je hand niet om
• Het werken met pipelines is je niet onbekend
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring bij grote complexe organisaties
• Je hebt ervaring in het werken in een Agile omgeving, en Scrum is geen onbekende term
• Je hebt goeie beheersing van de Nederlandse taal
• Je werkhouding is proactief
• Je werkt graag samen in een team, maar kan ook prima zelfstandig functioneren
• Je hebt ervaring in het werken bij een overheidsorganisatie, dan is dat een pre

Waar kom je terecht
De Politie is er altijd, dag en nacht. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en gezag op straat. De Politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De Politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van het beheren van de IT Infrastructuur en het ondersteunen van de Politie met hun digitalisering, vaak zo geheim dat we dit niet papier kunnen zetten maar graag mondeling aan je toelichten.

Waarom CGI
Een opdracht kan innovatief, technisch of complex zijn. Met de hulp van jouw Software Architect ervaring haal je het beste uit de ontwikkelteams en zorg je voor future-proof product, waar de nationale Politie met gerust hart en succesvol verder op kan bouwen.
Voor jouw inzet krijg je wat terug. Naast een goed salaris bieden we je alle ruimte om je te ontwikkelen. Doorgroeien is vanzelfsprekend. Met 90.000 CGI collega’s wereldwijd stimuleren we je in jouw ontwikkeling en ondersteunen waar we kunnen.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Rinke Nijdam, Director Consulting Services, via 06-21672004 >via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in