+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cloud Engineer Citrix Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Intermax

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Intermax

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij Intermax krijg je meer dan alleen een baan. We bieden je de kans om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Met een onbeperkt studiebudget kun je blijven leren. Ook kun je deelnemen aan onze sportactiviteiten en gebruikmaken van onze fitnessruimte. We zorgen goed voor je met een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, een laptop, iPhone en nog veel meer. Plus, elke dag een verse lunch en op vrijdag een gezellige borrel. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.

Wat heeft Intermax jou te bieden?
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Met een onbeperkt studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, on-the-job en via onze Intermax Academy.
  • Je krijgt 8% vakantiegeld.
  • Als ‘Intermakker’ draag jij bij aan ons succes, daarom deel je ook mee in onze winstdelingsregeling.
  • Een pensioenregeling.
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto of mobiliteitsvergoeding.
  • Een reiskostenvergoeding of een NS Businesscard.
  • Je krijgt een laptop en iPhone.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
  • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën.
  • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding en ook kun je participeren in onze hardloopgroepen en mag je gebruik maken van onze fitnessruimte.
  • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
  • Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- of gemberthee en (gezonde) snacks.
  • Leuke feestjes, game avonden en iedere vrijdagmiddag een borrel (wanneer dit weer kan).
Geïnteresseerd?
Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Kim van der Meer / Nanda Eekman via telefoonnummer: 06- of via email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Intermax de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe Intermakkers en we willen je daarom graag uitnodigen te solliciteren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment. Mochten we hierdoor niet kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zullen we de gesprekken digitaal voeren, uiteraard stemmen we dit met jou af. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd

Wie is Intermax?
Intermax is het meest gecertificeerde en oudste nog zelfstandige Cloudsourcing- en IT-securitybedrijf van Nederland. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Zo bieden wij betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen. Dat doen we door samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare Cloud architecturen voor hun bedrijf kritische toepassingen te ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk. Want als wij niet alert zijn, gaan operaties in ziekenhuizen niet door of kan de koopakte van je huis niet gepasseerd worden. Betrokkenheid vinden wij cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dat motiveert ons om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Het is waar we voor staan, waar we voor gaan en het is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen. Intermax is een groep van innovatieve ondernemingen, elk met eigen expertise en een hecht, betrokken team die het leuk vinden om samen te werken. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

De clichés – en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.

Aantoonbare ervaring= we zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.

Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.

Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget.

Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je altijd blijft leren, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.

Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze klanten heel hoog zitten. Jouw sociale vaardigheden zijn uitstekend; zowel in woord als geschrift is jouw communicatie intern en extern integer en nauwkeurig.

Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant.

Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in