+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Business Analist IT Regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Yacht

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.250 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Yacht kun je als business analist aan de slag in een team van IT professionals. Je werkt aan projecten bij grote bedrijven zoals Philips en KLM. Na een project helpen we je met het vinden van een nieuwe uitdaging. Je kunt ook deelnemen aan ons Expert Track opleidingsprogramma, waar je belangrijke certificaten kunt halen. Je werkt samen met collega's en leert veel over verschillende onderwerpen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Haal jij energie uit het opstellen van hoogwaardige analyses en voorstellen, die ook strategisch en financieel goed in elkaar zitten? Zet jij graag jouw expertise als als business analist in bij verschillende organisaties? En ben jij op zoek naar een baan waarbij je wordt uitgedaagd en wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Dan is het werken bij Yacht iets voor jou!

Als je als business analist bij Yacht komt werken, dan kom je terecht in een hechte groep van IT professionals. Je werkt aan opdrachten bij onze opdrachtgevers zoals Philips, ASML, UWV, Belastingdienst, diverse gemeenten, KLM, Heineken en nog veel meer. Door ons grote netwerk kun je bijna bij elke interessante organisatie aan de slag. De keuze is dus aan jou! Een opdracht duurt gemiddeld 6 maanden tot maximaal 2 jaar. Is de opdracht succesvol afgerond? Dan begeleiden wij jou naar (en tijdens) jouw volgende uitdaging bij een andere opdrachtgever van Yacht.

Bij Yacht hebben wij meerdere IT professionals in dienst waar je mee kunt sparren en jezelf kunt ontwikkelen. Zo kun jij bijvoorbeeld kosteloos deelnemen aan ons Expert Track opleidingsprogramma, waarbij je samen met collega's (business analisten en informatie analisten) relevante opleidingen behaalt, zoals Scrum master PSM-1, BCS Practitioner, Archimate 1 & 2, TOGAF 1 & 2.

QUOTE VAN EEN Track deelnemer:

"In de dagelijkse praktijk ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers, het management en andere stakeholders zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT. Door je interesse in mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT."



Gevraagd

Het definiëren van requirements, het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen en een grondige kennis van het business domein IT is jouw basis. Je weet concrete veranderingen en verbeteringen van bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers te realiseren. Verder verwachten we dat je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt een hbo of wo diploma, bij voorkeur in een relevante richting
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van relevante certificeringen óf bereid om deze te behalen via Yacht
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring tussen de business en IT (als bijvoorbeeld functioneel beheerder óf natuurlijk business analist)
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een competitief startsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring, variërend van minimaal €4.250,- tot maximaal €5.500,- bruto per maand
  • Een aantrekkelijke bonusregeling of een dertiende maandsalaris
  • Een vaste onkostenvergoeding van €25,- netto per maand
  • Een budget van €750,- om jouw thuiswerkplek in te richten
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Een uitstekende mobiliteitsvergoeding
  • Talloze mogelijkheden voor kosteloze opleidingen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, inclusief ons Expert Track-programma, waarin je samen met 14 andere professionals expert wordt in je vakgebied
  • Inspirerende bijeenkomsten met het team om kennis en ervaring te delen
  • Flexibiliteit in werklocatie, inclusief de mogelijkheid om te werken op ons kantoor, vanuit huis of bij de klant
  • 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld
  • Diverse andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en korting bij onze klanten, zoals bv. 5% korting bij bol


Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht geloven we in professionele begeleiding en ondersteuning tijdens jouw opdrachten, zodat je het beste uit je carrière kunt halen. Onze focus ligt op het welzijn van onze medewerkers en het bieden van uitdagende projecten. Met kantoren in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven, is er altijd een locatie in de buurt om samen te werken met collega's. Je hebt de vrijheid om te werken bij onze opdrachtgevers of vanuit huis, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen werk en privé.

 

Bij Yacht hebben we meer dan 150 IT-professionals in dienst. We vormen een hechte groep en benutten ons uitgebreide netwerk om elkaar te ondersteunen. Samen organiseren we diverse activiteiten, van leuke evenementen tot boeiende kennisdelingssessies.

 

Wij nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons deskundige en verbindende team bij Yacht. Samen werken we aan een betekenisvolle toekomst. Solliciteer vandaag en ontdek de mogelijkheden die Yacht jou te bieden heeft!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in