+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Technisch Beheerder Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 5.200 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een technisch beheerder die samen met een team wil werken aan verbeteringen in een zaaksysteem. Je vertaalt wensen naar technische eisen en helpt bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Ook werk je mee aan de doorontwikkeling van SharePoint. Bij ons krijg je goede arbeidsvoorwaarden en de kans om jezelf te ontwikkelen. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zoeken voor een Omgevingsdienst in Noord-Holland een technisch beheerder. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je een mooie, nieuwe stap zetten. Reageer dan direct!

Dit doe je

Jij zorgt samen met de functioneel beheerder, de data analisten en de key users voor de verbeteringen in het zaaksysteem. Dit doe je door middel van het opstellen en implementeren van SQL-scripts. Jij weet functionele wensen vanuit de key users, de functioneel beheerder of de data-analist te vertalen naar technische eisen en kan een technisch aspect goed vertalen naar deze collega’s. Je organiseert kleine deelprojecten en zorgt voor de technische implementatie hiervan binnen, of naast, het zaaksysteem. Je draagt bij aan de releasenotes en nieuwsitems op ons intranet. Je test nieuwe functionaliteiten en hebt hierbij oog voor de koppelingen en zijn applicaties.

Daarnaast zijn wij in januari gestart met de doorontwikkeling van SharePoint. Jij zal, samen met de leverancier en de projectleider, in het projectteam meedraaien. Wanneer het project is afgelopen, zal je een deel van het beheer op je nemen.


Functie eisen

Dit ben jij

Je weet taken zelf te prioriteren en zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald. Je kunt planmatig en projectmatig werken, waarbij een scrumbord jou bijvoorbeeld niet vreemd is. Je vindt het leuk om te troubleshooten en kunt hierin het pad goed herleiden. Je bent een doorzetter en kunt jezelf, maar ook anderen, motiveren. Je werkt gestructureerd, bent communicatief erg vaardig en staat zonder probleem voor kleine groepen.

Dit zijn je collega’s

Samen met 29 collega’s maak je onderdeel uit van het team Informatisering & Automatisering & Administratie van de afdeling Bedrijfsvoering. Al je collega’s hebben hart voor de zaak, interesse in elkaar, in de organisatie én in nieuwe ontwikkelingen. Door projectmatig te werken, werk je nauw met je collega’s samen en staat iedereen altijd klaar om te helpen.

Dit vragen wij

  • Je beschikt over een relevante mbo-/hbo-opleidingopleiding.
  • Je beschikt over diploma’s/certificaten op het gebied van SQL.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met SQL.
  • Minimaal deelgenomen hebben aan twee projecten op het gebied van implementaties.
  • Ervaring met M365 is een pre.
  • Ervaring met koppelvlakken zoals: API, Cmis of Stuf, is een pre.
  • Ervaring met PowerShell is een pre.
  • Ervaring met retentie labeling (SharePoint als DMS) is een pre.
  • Ervaring bij overheden is een pre.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Technisch Beheerder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in