+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Didam.

ICT Servicedesk/Werkplekbeheerder | Office 365 Didam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
 

Locatie

Didam
 

Vacature in het kort

Wil je werken in een groeiende en internationale organisatie met een fijne, open sfeer? Ze zijn op zoek naar een ICT Servicedesk/Werkplekbeheerder. Je helpt interne gebruikers met ICT-problemen en werkt samen met het IT-team en externe partners. Je zorgt ook voor het beheren en onderhouden van de werkplekken. Dit bedrijf biedt niet alleen een leuke baan, maar ook kansen om te groeien. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag in een groeiende, internationale organisatie? Waar een open, informele werksfeer heerst en waarbij kennisdeling hoog in het vaandel staat? Onze klant is op zoek naar een ICT Servicedesk/Werkplekbeheerder voor hun interne IT-omgeving. Met een uitgebreid netwerk en een toegewijd team leveren zij hoogwaardige transportoplossingen aan klanten over de hele wereld. Excellentie en innovatie heeft hun geholpen om een uitstekende positie in de sector te behouden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren ICT Servicedesk/Werkplekbeheerder om hun IT-team te versterken. Als ICT Servicedesk/Werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het verlenen van eerstelijnsondersteuning aan hun interne gebruikers op het gebied van ICT. Je zult problemen identificeren, analyseren en oplossen, waarbij je nauw samenwerkt met hun IT-team en externe leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de werkplekomgeving, het uitvoeren van installaties en configuraties, en het bieden van technische ondersteuning aan medewerkers.


Gevraagd profiel:

Om in aanmerking te komen met deze functie:
- Beschik je over een MBO 4 diploma in de richting van IT-beheer of vergelijkbaar;
- Heb je ervaring met Office 365 en Active Directory;
- Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid;
- Ben je proactief en resultaatgericht;
- Bij voorkeur beschik je over een of meerdere Microsoft-certificaten.


Arbeidsvoorwaarden:

Zij bieden je hier niet alleen een uitdagende functie, maar ook een marktconform salaris dat tussen €2500 en €3000 ligt, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast bieden ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Dus ben jij een klantgerichte ICT-Servicedesk/Werkplekbeheerder met ervaring in Office 365 en Active Directory? Ben jij proactief, resultaatgericht en werk je graag samen in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en zou je meer willen weten? Neem dan contact op met Samim Soltani van CareerValue via mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per mobiel op: 06 – 18 98 81 44

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in