+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wageningen.

Linux Systeembeheerder - Stichting Maritiem Research Instituut Nederland Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Linux Systeembeheerder bij Marin in Wageningen


De functie

Binnen het team Cluster & Linux ben je een van de drie Linux systeembeheerders. Samen werk je aan het opzetten en borgen van de continuïteit van de technische infrastructuur en de Linux systemen inclusief applicaties. Naast het beheren van de infrastructuur en werkplekken zorg je voor het optimaliseren van de systeemfunctionaliteiten met als doel de bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Met humor en relativeringsvermogen pak je de dagelijkse problemen op.



Gevraagd

Iemand met bijvoorbeeld een studie Informatica. Je bent bekend met virtuele en fysieke- systemen met o.a. RedHat/CentOS/Rocky Linux, MySQL, MongoDB, SVN, Git, Ansible, Foreman / Katello, en diverse Atlassian producten. Je bent gecertificeerd voor RHCSA of beter. Op je vakgebied ben je de beste of heb je de ambitie en potentie dat te worden. Je bent in staat om op basis van gebruikers-evaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses proactief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten en de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren. Je houdt van samenwerken in een team, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een dienstverlenende instelling.



Aanbod

Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.



Bedrijfsomschrijving


MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': zij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen ze als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. Ze werken met zo'n 450 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.In 2024 openen ze een gloednieuw simulatorcentrum waarin de nieuwste technieken worden toegepast. Daarmee breiden ze hun dienstverlening verder uit zodat ze ook de meest innovatieve concepten kunnen onderzoeken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in