+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rhenen.

Allround Systeembeheerder Rhenen

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ICTZaakwaarnemer

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.100 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als Allround Systeembeheerder met focus op IT Security zorg je voor de veiligheid en goede werking van IT-systemen. Je werkt aan het beveiligen van systemen, het installeren van updates en het uitvoeren van tests. Je komt in een team waar samenwerking en enthousiasme belangrijk zijn. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vak. Plus, je kunt een leaseauto krijgen voor privégebruik. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wat doe je als Allround Systeembeheerder - IT Security Focus?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een optimale beveiliging en werking van IT-systemen. Je richt je op Security-aspecten en voert hardening van systemen uit. Daarnaast ben je actief betrokken bij het installeren van belangrijke updates en patches. Het uitvoeren van periodieke penetratietests en vulnerability-scans behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je implementeert aanbevelingen die voortkomen uit deze tests en zorgt zo voor een voortdurende optimalisatie van de IT-systemen.

Vereisten

Hbo werk- en denkniveau;

Minimaal 3 jaar werkervaring in de ICT;

Kennis van diverse systemen en platformen, waaronder O365, SCOM, SCCM, Microsoft Azure, Windows server omgevingen, en Oracle;

Ervaring met virtualisatie, back-ups, firewalls, en communicatieprotocollen (IP, TCP, UDP, SNMP, SMTP);

Ervaring met Windows-firewall en endpoint security;

Bekend met incident- en changemanagement;

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat breng jij mee?

Je hebt een relevante opleiding en ruime ervaring in het vakgebied. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de IT-wereld en beweegt graag mee met vakgerelateerde trends. Als proactieve en communicatief vaardige professional weet je klantvriendelijkheid en communicatieve kwaliteiten effectief in te zetten bij systeembeheerproblemen. Prioriteiten stellen en communiceren met stakeholders zijn voor jou dagelijkse praktijk.

Waar kom je terecht?

In deze rol werk je nauw samen met je collega's binnen het ICT-team, dat opereert binnen het domein Bedrijfsvoering. Het team bestaat uit een (tijdelijke) ICT-regisseur, 3 Systeembeheerders, en 1 Servicedesk medewerker. We staan bekend om onze betrokken werksfeer en de enthousiaste, collegiale samenwerking. Als onderdeel van een organisatie die zich onderscheidt in de regio, hanteren we een aanpak met een duidelijke bedoeling: we richten ons meer op wat mogelijk is en streven ernaar om een verschil te maken.

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat ICT-systemen daadwerkelijk voldoen aan de benodigde eisen?

Als systeembeheerder draag je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het onderhoud en de upgrades van de IT-infrastructuur. We waarderen ook jouw innovatieve ideeën om de systemen te verbeteren! Natuurlijk blijf je ook betrokken bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen die gebruikers tegenkomen, zoals het configureren van werkstations, het beheren van interne software systemen en het beheer van gebruikers toegang.

Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om je taken op jouw eigen manier aan te pakken, maar je staat er niet alleen voor. Samenwerkend met je collega's in de IT-afdeling, werk je nauw samen. Als systeembeheerder heb je de kans om jezelf in diverse richtingen te ontwikkelen. Denk aan specialisaties zoals Cloud support, Cloud engineer, netwerkbeheerder, functioneel of technisch applicatiebeheerder.

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met gestructureerd werken op een IT-afdeling;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Vloeiend Nederlands is vereist
  • Je neemt initiatief en komt graag met ideeën;
  • Ervaring met Windows-firewall en endpoint security Bekend met incident- en changemanagement Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zo wel in woord als geschrift Je hebt een goed aanpassingsvermogen en bent klant- en oplossingsgericht Je draait mee in ons piketrooster om de dienstverlening te waarborgen Bereidheid om incidenteel buiten kantooruren te werken; 
  • Kennis van diverse systemen en platformen zoals O365, SCOM, SCCM, Microsoft Azure, Windows server omgevingen en Oracle Kennis van virtualisatie, back-ups en firewalls.  Kennis van infrastructuren, databases, migraties, performance tuning, securitymodellen en systeemintegraties, zowel on-premise als Azure Cloud;
  • Kennis van communicatieprotocollen zoals o.a. IP, TCP, UDP, SNMP, SMTP;
  • Soms in de avonduren beschikbaar.

Wat kun je verwachten?

  • Ruime opleidings- en certificeringsmogelijkheden, zonder studieschuld;
  • Professionele en actieve begeleiding door ons interne team;
  • Een bruto salaris tussen de €3100,- en 4500,- per maand (afhankelijk van kennis, werkervaring en certificeringen), aangevuld met 8,33% vakantiegeld , 26 vakantiedagen, pensioenregeling;
  • Hybride werken in overleg
  • Afhankelijk van de klant kunnen werktijden flexibel zijn
  • Jaarcontract, daarna bespreekbaar vast contract
  • Volkswagen Up of Volkswagen Polo leasen, tankpas, 15.000 km prive vrij rijden, wordt thuis bij je geleverd
  • Uitnodiging voor leuke activiteiten zoals o.a. maandelijkse borrels, paintballen en gamebeurzen zoals Gamescom;

Doorgroeimogelijkheden!

Bij ICTZaakwaarnemer staat de ontwikkeling van de ICT-er centraal. Wij onderscheiden ons onder andere door te voorzien in het kosteloos behalen van certificaten, zonder studieschuld! Daarnaast denken we actief met je mee over doorgroeimogelijkheden en hoe jij je doelen kunt bereiken. Hiervoor hebben wij specifiek een talentmanager in dienst.

ICTZaakwaarnemer :)

Al 5 jaar zijn wij een begrip in de ICT-detacheringswereld. We werken samen met grote bedrijven zoals ING, Grant Thorton, Hoogvliet, Holland & Barrett en nog veel meer! Ons motto is: De ICT-er is koning. We vinden het van essentieel belang dat onze collega's zich thuis voelen op hun werkplek. Dit wordt mede bereikt doordat er bij ons korte lijntjes zijn en wij altijd met de ICT-er meedenken. Daarnaast zien wij groei als één van de grootste prioriteiten.

Herken je jezelf hierin en wordt je hier blij van? Reageer dan snel op deze vacature! 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan, Projectbasis

uren: 36 uur

Salaris: 3100,00 - €4500,00 per maand

Rooster: ma-vr en soms in de avonduren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in