+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Cloud Data Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 6.000 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Houd je van werken met data en het maken van waardevolle inzichten? Als Cloud Data Engineer bij ons speel je een belangrijke rol in het omzetten van data naar kennis. Je werkt aan het verzamelen, opschonen en analyseren van gegevens. We zorgen dat je opdrachten dichtbij huis zijn, zodat je met plezier naar je werk gaat. Ook helpen we je groeien door studiemogelijkheden en certificeringen. Je komt terecht in een team dat belangrijke processen in de samenleving draaiende houdt. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten? Als een gedreven Data Engineer, ben jij gepassioneerd door het transformerende proces van data tot waardevolle kennis. Hoe doe je dat? Als Cloud Data Engineer bij Centric speel je een essentiële rol in het transformeren van datastromen naar bruikbare inzichten die organisaties helpen om betere beslissingen te nemen en hun doelen te bereiken. Je bent gepassioneerd door het gehele proces van datatransformatie, van het verzamelen en opschonen van ruwe gegevens tot het ontwikkelen van geavanceerde analytische modellen die waardevolle kennis onthullen. Wat doe je nog meer?  
 • jouw dagelijkse taken omvatten onder meer het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van dataoplossingen in de Cloud
 • je hebt ervaring met het werken met verschillende dataformaten en -bronnen, en je kunt complexe datastromen efficiënt beheren en verwerken
 • je maakt gebruik van Azure-diensten en -frameworks om hoogwaardige datasets te creëren voor analyse en rapportage, waarbij je jouw expertise in Azure-cloudtechnologieën benut om innovatieve data-oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers
Als Data engineer werk je de ene keer aan meerdere opdrachten tegelijk, een volgende keer ligt de focus op 1 groot project. De ene opdracht is lang, de andere is kort. In alle gevallen is de opdracht bij jou in de buurt. Een redelijke reisafstand (maximaal 1 uur) is voor ons belangrijk omdat we willen dat jij met plezier naar jouw werk gaat. Net als dat we het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen in de wereld van data. Daarom faciliteren we je hierin. Zo bieden we mogelijkheden aan voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars. Dit maak ook jij mogelijkZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 00 (gedetacheerde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner, van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties, zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen.

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als  Cloud Data engineer waarde toe met jouw:
 • een HBO- of WO-studie afgerond
 • minimaal 5 jaar werkervaring als Cloud data engineer
 • aantoonbare ervaring met Azure-dataservices zoals Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Synapse Analytics, etc.
 • kennis van programmeertalen en querytalen zoals SQL, Python, Scala, etc
 • vaardigheid om oplossingen te ontwerpen die voldoen aan veiligheids- en compliance-vereisten
 • sterk analytisch denkvermogen en uitstekende probleemoplossende vaardigheden
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in teamverband te werken 
Aanbod
Bij Centric bieden we een dynamische omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt benutten voor diverse uitdagende projecten bij boeiende klanten. Hier krijg je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren en te groeien in een omgeving die in de voorhoede staat van de nieuwste ontwikkelingen.Daarnaast omvat deze functie: 
 • een  salaris tot maximaal € 6000,00 per maand
 • coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met jouw Talent Development Manager
 • een prettig secundair pakket bestaande uit: Een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
 • een persoonlijke bonus die maandelijks wordt uitgekeerd.
 • een goede pensioenregeling
 • netto onkostenvergoeding per maand
 • 26 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen
 • uitgebreide mogelijkheden voor technische en softskill trainingen- en opleidingen
 • gezellige teamuitjes zoals barbecue, koken, gamen enzovoorts
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar .

Aanbod

Martine Ufkes
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten? Solliciteer via onze website naar deze vacature Cloud Data Engineer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter Martine Ufkes via 0182-345000 of [email protected].
Goed om te weten:
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens één of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.We only have positions available for Dutch-speaking applicants residing in the Netherlands.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in