+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Cloud Engineer - E-Health met directe impact op alle Nederlanders - € 85.000,- Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • Fulltime
 • Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 6.000 - € 7.083 p/m
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Maak jij graag verschil in de zorg en werk je met plezier aan technische uitdagingen? Dit is jouw kans! We zoeken een Senior Cloud Engineer voor een E-Health Tech bedrijf. Je helpt mee aan het verbeteren van de zorg in Nederland door een belangrijk product te ondersteunen. Je werkt met de nieuwste technologieën zoals AWS en Kubernetes. Geniet van een goede work-life balance met vaste thuiswerkdagen, flexibele tijden en onbeperkt vakantie. Plus, je krijgt de beste hardware en verzorgde maaltijden. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Senior Cloud Engineer Utrecht
 • Wil jij graag impact maken op een product welke iedereen in Nederland gebruikt voor het krijgen van de juiste zorg?
 • Wil jij de lead nemen om een stabiel, schaalbaar & high performance (AWS) zelfservice portaal te bouwen om zo development teams te helpen versnellen en zo heel direct bijdragen aan het verbeteren van de ziekenhuis zorg in Nederland?
 • Zeg jij ja tegen een hypermoderne Cloud stack, waar jij nu volop mogelijkheden hebt om hun gehele applicatie te migreren naar een schaalbare Kubernetes EKS oplossing, bij een inhouse-producten organisatie en dat voor een salaris van €85.000, oneindig veel Vakantiedagen & volop mogelijkheid om de lead in projecten te nemen?
Wacht niet langer, Dit is een unieke kans!

Jouw werkgever: E-Health Tech bedrijf welke een grote impact maakt binnen de zorg voor miljoenen Nederlanders.
Dit Stabiele E-health Tech-bedrijf is sinds de oprichting marktleider en toonaangevend binnen de Nederlandse zorg. Sinds hun oprichting spelen ze een essentiële rol binnen de Nederlandse zorg, en helpen ze miljoenen mensen met het krijgen van de juiste zorg. Nu decennia later weten ze hier nog keer op keer te verassen met innovatie, die de zorg in Nederland positief veranderd. Het gevolg is dat bijna alle ziekenhuizen in Nederland hebben gekozen voor dit platform voor hun mission critical processen. Ze zijn hier hard bezig om de zorg te verbeteren met technische innovatie. Ze werken in verschillende teams. Het Site Reliability team is verantwoordelijk voor het in de lucht houden van de verschillende platformen waarvan miljoenen Nederlanders gebruik maken. Verder ondersteund jouw team andere teams bij het toepassen van DevOps om dit te optimaliseren en professionaliseren. Daarnaast zijn ze bezig met een migratie naar Kubernetes om te kunnen opschalen. Ze werken binnen een AWS Cloud omgeving en hebben hun applicaties ontwikkeld met JVM/GO. Je komt te werken in een hoog technische omgeving waarin je intern werkt met een moderne tech stack: AWS, Kubernetes, Terraform, Prometheus, Grafana, GO. De organisatie onderscheidt zich door een trotste en ambitieuze werkomgeving met een echte tech cultuur. Er werken hier mensen met een hoge technische achtergrond. Er heerst een internationale werksfeer met mensen vanuit uit heel de wereld! Toch is men hier enorm informeel, nuchter en down to earth gebleven en is de werksfeer dan ook erg relaxed. Een betere work-life-balance vind je dan ook niet in de regio. Je kunt hier genieten van vaste thuiswerkdagen, flexibele tijden en vakantie dagen worden hier ook niet geteld. Er is hier voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn de disciplines hier verdeeld over Squads, die samen kijken hoe men organisatie breed kan blijven innoveren.

Jouw rol: Senior Cloud Engineer Utrecht
In jouw rol als Senior DevOps Engineer Utrecht kom je te werken in het Site Reliability team. Je speelt een belangrijke rol binnen de organisatie omdat jij meerdere scrum teams gaat meenemen binnen DevOps, jij krijgt de kans om ze te helpen met DevOps binnen hun teams te optimaliseren en professionaliseren. Er ligt hier een grote uitdaging, omdat jij voor meerdere scrum teams verantwoordelijk bent hoe zij DevOps gaan toepassen binnen een moderne gevestigde tech organisatie, zo kan jij hier je stempel op drukken en het verschil maken. Daarnaast ondersteun jij het Site Reliability team met complexe vraagstukken en vertolk jij de rol als vraagbaken binnen het team. Jij krijgt de kans om deze organisatie te helpen opschalen binnen AWS en Kubernetes, dit betekent voor jou dat je een platform kan helpen opschalen met miljoenen gebruikers. Het is belangrijk dat je alles wilt automatiseren jij bent nodig om de infrastructuur en de CI/CD pijplijnen te automatiseren. Hierdoor maak jij een enorme impact op het product welke het mogelijk maakt om miljoenen patiënten door te verwijzennaar zorgaanbieders in Nederland en daarnaast diagnoses en zorgtrajecten in kaart brengt.

Wat wordt er gevraagd?
 • 5+ jaar Ervaring als DevOps engineer waarvan minstens 3 jaar binnen een moderne Cloud omgeving
 • 2+ jaar ervaring met Kubernetes bouwen en runnen binnen een moderne Cloud-Omgeving
 • Ervaring met het opzetten van CI/CD pijplijnen, Hiervoor gebruiken zij GitOps en ArgoCD
 • Ervaring met AWS of Azure, Serverless & PaaS diensten
 • Ervaring met minimaal 1 scripting taal, Python
 • Ervaring met GO is een pré
 • Ervaring binnen een schaalbare Cloud-Omgeving is een pré
 • Ownership kunnen nemen, team player
Wat wordt er geboden?
 • Salaris tussen de €72.000 en 85.000 euro
 • Minimaal 25 vakantiedagen, maar je kan zoveel dagen vrij nemen als je wilt zonder extra kosten
 • Zeer flexibele werktijden
 • Je kan meerdere dagen vanuit huis werken
 • Zeer goede pensioenregeling
 • De beste hardware
 • Reiskostenvergoeding
 • Eigen parkeerplaats voor de deur
 • Verzorgde maaltijden gedurende de dag
Wil jij impact maken op hoe miljoenen Nederlanders hun zorg gebruiken binnen Nederland en je dit kan combineren met het werken binnen een complexe technische uitdagende omgeving?
 

Solliciteer dan nu via onderstaand formulier of stuur je CV naar Yannick Wiertz via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in