+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Renswoude.
Laad meer vacatures

.NET ontwikkelaar een beter milieu begint hier Renswoude

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.700 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken aan iets dat echt impact heeft? In deze organisatie werk je aan het bouwen van applicaties die helpen energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen. Je komt in een team met andere .NET ontwikkelaars en maakt verschillende soorten applicaties. Het werk is afwisselend en je helpt zowel overheden als private organisaties. Wat deze baan extra speciaal maakt, is dat de applicatie die je bouwt uniek is in de markt. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een milieubewuste .NET ontwikkelaar? Dan is deze leuke en internationaal opererende organisatie die zich primair bezighoudt met energiebeheersing echt iets voor jou. Deze energiebeheersing zorgt voor grote besparing van energie en voorkomt daarmee onnodig veel CO₂-uitstoot. De winst is met name te behalen in de vastgoedsector en zowel overheden als private organisaties behoren dan ook tot de klantenkring.

De organisatie bestaat uit diverse specialisten op het gebied van advisering, technisch specialisten en een ondersteunende IT-afdeling waar applicaties worden gebouwd die ondersteunend zijn aan de business. Een intern ontwikkelde applicatie die data doorgeeft aan klantportalen op het gebied van energieverbruik is daar een voorbeeld van. 

Meer weten over deze organisatie? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548 

Als .NET-ontwikkelaar kom je te werken in een team van 4 andere .NET-ontwikkelaars. Je gaat bouwen aan diverse applicaties die allen van eigen makelij zijn. Soms werk je aan klantportalen, soms ontwikkel je apps voor tablets en andere keren ben je bezig met het ontwikkelen en/of verbeteren van de intern ontwikkelde applicaties die klanten het mogelijk maken om energiegebruik te reguleren en te beheersen.

Deze applicatie die wordt ingezet binnen het vastgoed onttrekt data van energieverbruik en stuurt deze door naar klantportalen waarbij klanten zelf real time inzichtelijk krijgen waar het verbruik plaatsvindt en daar ook direct op kunnen acteren. Het unieke aan het product is dat er geen enkel ander bedrijf een dergelijke applicatie op de markt heeft.

Een beter milieu begint hier echt bij jezelf. 

Meer weten over deze vacature? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548 


Gevraagd profiel:
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt ervaring als .Net ontwikkelaar;
  • Je hebt goede kennis van C#, .NET, MVC
  • Ervaring met web API (REST) en Entity Framework
  • Ervaring met Azure DevOps is een pre
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris ligt tussen de € 3200,- en € 4600,-. 32/36/40 uur werken behoren tot de mogelijkheden, Hybride werken (deels), pensioenregeling en bijna 30 vakantiedagen.

Interesse?
Neem dan contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088-8833063  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in