+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C# .Net functie binnen het onderwijs Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Onze klant werkt vanuit de overtuiging dat goede scholing een hele belangrijke factor binnen de samenleving is. Daarom werken ze aan webapplicaties om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een kleine en platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe.

Dit bedrijf is een ontzettend warme organisatie, iedereen mag zichzelf zijn en er is veel ruimte voor een goede werk/privé balans. De eigenaren van dit bedrijf werken vanuit de gedachte dat als zij goed voor hun werknemers zijn dat dat andersom ook zo is. 

Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 4 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een project wordt gewerkt. Jij zal hier als fullstack ontwikkelaar aan de slag gaan waarbij de focus wat meer op de backend komt te liggen. 

Van jou als .Net developer wordt verwacht dat je een echt sterke code kan schrijven, om deze verwachtingen waar te maken krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je zal vaak met collega’s aan kennisdeling doen en ook aan interne en externe trainingen deelnemen.


Gevraagd profiel:

– Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt kennis van C#, Visual Studio, MS SQL Server;
– Je hebt kennis van ASP.Net, .Net Core, Azure, CSS, HTML, JS;
– Je weet af van Scrum en Agile;
– Je bent minimaal 32-uur per week beschikbaar.


Arbeidsvoorwaarden:

Een mooi bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris groeit mee met de markt en ligt momenteel bij deze organisatie ongeveer tussen de €4000,- en €6000,- op 40 uur. Je krijgt hier de ruimte om thuis te werken, remote te werken, vakantie flexibel op te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. De verdere arbeidsvoorwaarden zijn ook gewoon marktconform en daar vertellen wij je graag meer over!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 027 of mobiel : +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in