+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Bilt.

C#.NET developer zorgprocessen De Bilt

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Ze hebben processen verbeterd en producten ontwikkeld om tijd te besparen. Als .NET developer draag je bij aan deze verbeteringen. Je werkt in een team waar elke dag anders is. Je bouwt applicaties en helpt bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Er is veel aandacht voor kwaliteit en je leert continu bij. Je krijgt de kans om thuis te werken en er zijn mogelijkheden voor studie. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Met ruim 125 collega’s werken ze hier aan een efficiëntere zorg. De zorg in Nederland is goed maar de administratieve molen die erachter schuilgaat is enorm, complex en tijdrovend. Om dit beter en efficiënter te maken heeft deze mooie organisatie een aantal processen gestroomlijnd en een aantal producten ontwikkelt waarmee tijd bespaard wordt. Tijd die dus extra aan echt belangrijke zaken in de zorg besteed kan worden!. Lijkt het jou wat om je steentje bij te dragen aan de verdere verbetering hiervan en ben jij een breed ingestelde .NET developer met een sociale en gedreven inslag, en heb jij kwaliteit van code hoog in het vaandel staan? Reageer dan zeker!

Meer weten over deze werkgever? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548
 

Je komt te werken in een team van breed inzetbare collega’s. Dat moet ook wel want geen dag is hetzelfde. Je gaat werken aan zowel applicaties voor klanten die zorgen voor goede financiële afwikkeling tussen zorgaanbieders. Maar je gaat ook aan de slag voor interne klanten om bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen. Er wordt Agile gewerkt en veel aandacht gaat uit naar kwaliteit. Na een tijdje leer je goed de processen en producten kennen waarna je nog beter en makkelijker nieuwe technische oplossingen kunt bedenken en ontwikkelen. Kennis en kunde van .NET, C#, MVC, API’s en een stukje frontend zijn een must. Kennis van test processen, Cloud en .NET Core zijn een sterke pre.

Meer weten over de functie? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548


Gevraagd profiel:

– Je hebt minimaal een afgeronde HBO (IT) opleiding
– Je hebt ervaring als .NET developer
– Je hebt kennis van C#, .NET, SQL, MVC
– Kennis van Azure, .NET Core en DevOps is een pre

 


Arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de €3000,- en €5500,-, veel vrijheid, thuiswerkmogelijkheden, ruime studie mogelijkheden en veel flexibiliteit wanneer je ruimte nodig hebt om even wat minder te werken bijvoorbeeld.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in