+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Junior Informatie Specialist Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als informatiespecialist werk je aan het verbeteren van diensten voor mensen en bedrijven. Je werkt met veel verschillende mensen samen en helpt met het vinden van oplossingen. Je moet goed kunnen uitleggen en overtuigen. Het is belangrijk dat je geïnteresseerd bent in onderwerpen zoals informatiebeheer en ICT. Samen zorgen jullie ervoor dat informatie goed bewaard wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als informatiespecialist werk je mee aan een toekomstgerichte informatievoorziening die de basis is voor de doorontwikkeling van de dienstverlening aan de inwoners en ondernemers van de Drechtsteden.


Functie eisen

Wat neem je mee?

Je bent als informatiespecialist in staat om samen te werken met andere vakdisciplines op verschillende niveaus (denk o.a. aan gebruikers, functioneel beheer en proceseigenaren). Je bent initiatiefrijk, omgevingsbewust, analytisch en integer. Je beschikt over een representatieve uitstraling, inlevingsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een klantgerichte instelling en kunt mensen overtuigen.

Je komt snel tot de kern van vraagstukken en draagt vervolgens passende oplossingen aan. Je weet daarbij het belang van informatiebeheer op een passende manier onder de aandacht te brengen. Je bent positief ingesteld, doelgericht en gedreven.

Je hebt interesse in gemeentelijke thema's en landelijke ICT ontwikkelingen zoals: common ground, open overheid, privacy en informatieveiligheid.


Over het bedrijf

Waar kom je te werken?

De Servicegemeente Dordrecht (SGD) verleent binnen de Drechtstedenregio diensten aan zeven gemeenten, inclusief de gemeente Dordrecht en drie gemeenschappelijke regelingen. De klanten doen een beroep op ons omdat wij niet alleen superspecialisten zijn, maar ook omdat wij durven te ontwikkelen, leren en experimenteren. Daarnaast staan plezier in het werk en de ontplooiing van de mensen centraal. Iedere uitdaging binnen de regio is een kans om jouw talent verder te ontwikkelen. Kernwaarden professioneel, empathisch, lef en eigenaarschap spelen een grote rol.

Je gaat werken met een team van 30 enthousiaste collega's die met veel inzet en betrokkenheid actief zijn in de informatievoorziening. Het team maakt deel uit van het cluster Informatievoorziening, beheer en regie Drechtsteden. Het team voert de volgende werkzaamheden uit: informatieadvies, beleid en recordmanagement, postontvangst, -distributie en -verzending, registratie en kwaliteitszorg, beheer, vernietiging en overbrenging archief.

Het team adviseert en ondersteunt de Drechtsteden-organisaties bij een toegankelijke informatiehuishouding. Een informatiehuishouding waar je grip op hebt, die meebeweegt met ambities en ontwikkelingen. Het hogere doel is informatie juist en volledig op te slaan zodat het eenvoudig is terug te vinden. Zo kan informatie gebruikt worden voor bedrijfsvoering en verantwoording naar burgers en (publieke) organisaties. Het vakgebied is altijd in ontwikkeling. Dit vraagt om aanpassingsvermogen en creativiteit van het team. Om de dienstverlening steeds verder te verbeteren, zetten we in op zaakgericht werken, MS 365 en common ground.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Informatie Specialist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in