+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Performance Manager – IT Suppliers, Arnhem + €4.081 - €5.829 Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

VGZ

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
VGZ

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.081 - € 5.829 p/m
 • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Samen werken we aan een gezondere toekomst voor iedereen. Als Performance Manager IT Suppliers bij ons draag je direct bij aan dit belangrijke doel. Je zorgt voor de kwaliteit van IT-dienstverlening en werkt samen met verschillende teams en leveranciers. We bieden je de kans om te groeien en je talent in te zetten. Je krijgt een goed salaris en veel mogelijkheden om te leren. Ook kun je vaak vanuit huis werken of in ons gezonde kantoor. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Als Performance Manager IT Suppliers bij VGZ in Arnhem draag jij hier direct aan bij. Wil je meer over deze functie weten? Lees dan snel verder.

Hoe ook jij het verschil maakt

Als onderdeel van het team continuity- en performance management, heb je als Performance Manager IT Suppliers een sterke focus op de performance van en financieel inzicht in de verschillende end-to-end IT-processen. Je stuurt de leverende partijen aan, zowel in- als extern, om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen of te verbeteren. Je implementeert als Perfomance Manager vastgestelde team overstijgende contractafspraken en analyseert deze op basis van rapportages, om van daaruit met voorstellen voor nieuwe of gewijzigde dienstverlening te kunnen komen.

Je bent het aanspreekpunt voor de business als het gaat om de geleverde of te ontwikkelen team overstijgende IT dienstverlening binnen VGZ. Dit doe je door te ondersteunen en adviseren over de mogelijkheden van onze IT dienstverlening. Je vertaalt als Performance Manager de wensen en eisen van de business naar kwaliteitsafspraken over de IT dienstverlening. Je zoekt samen met business naar mogelijkheden om in lijn met de business doelstellingen, de klantwaarde te vergroten en de kosten te verlagen.

Als Performance Manager IT Suppliers ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van de contractueel overeengekomen prestaties en het vaststellen in hoeverre de geleverde IT dienstverlening overeenkomt met wat dat is afgesproken in het contract ligt dan ook volledig in jouw handen. Ook stuur je aan op verder procesverbeteringen en stimuleert verdergaande digitalisering, robotisering, Cloud en service integratie in de keten. Tot slot monitor, evalueer en rapporteer je periodiek de geleverde kwaliteit en naleving van gemaakte afspraken.

Het team bestaat uit drie continuity managers en vijf performance managers en werken nauw samen met zowel de business als ook met de operationele afdelingen en projectteams binnen VGZ. Tot slot is er veel samenwerking met de onderliggende leveranciers, inclusief relevante IT onderaannemers, die diensten leveren in de keten.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Zo krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de € 4.081,- en € 5.829,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een thuiswerkvergoeding;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland.


Gevraagd

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij goed bent in plannen en organiseren, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en sterk in risicobewust handelen. Ook is kennis en ervaring met projectmanagement van belang omdat we hier steeds meer mee te maken krijgen.

Bovendien staan de volgende zaken op de cv:
 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring over performance management;
 • Kennis van wet- en regelgeving over performance management.
 • Een afgeronde HBO+ opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Informatica;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ITIL en ITIL Service (Continuity) Management in het bijzonder;
 • Kennis van en ervaring met ITIL Service Continuity Management;
 • Aantoonbare ervaring met het (laten) leveren van IV-diensten en producten;
 • Aantoonbare ervaring met business processen;
 • Kennis van en ervaring met ketenteams en management;
 • Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift.
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het op onze website.

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en nauwkeurig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Performance Manager via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen (06-43426328), Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatief VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in