+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Manager ICT en Informatiebeheer in de omgeving Doetinchem Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Graafschap College

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Graafschap College

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.452 - € 6.488 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Onderwijs is belangrijk voor de toekomst van studenten. Als Manager ICT & Informatiebeheer ben jij heel belangrijk hierin. Je leidt je team bij de grote hoeveelheid IT-veranderingen die op ons afkomen, om het Graafschap College voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. Wil jij meehelpen aan onze ambitieuze doelstellingen?

Wat ga je doen?
Als Manager ICT & Informatiebeheer bij het Graafschap College in Doetinchem ben jij verantwoordelijk voor de toekomst van onze IT-afdeling. Dé plek waar we zorg dragen voor alle informatiesystemen, applicaties, infrastructuur en hardware. Je bent de leidinggevende van zowel het team Informatiebeheer als het ICT-team, die gezamenlijk bestaan uit 29 specialisten. Jouw taken omvatten het bepalen van de strategie van het team ICT & Informatiebeheer, het adviseren van passende digitalisatie-initiatieven, het opstellen van het teamjaarplan én een meerjarige IT-visie en strategie.

Bij het Graafschap College hebben we ambitieuze doelstellingen op het gebied van digitalisering en procesvernieuwing. In overleg met de Teammanager Digitale Transformatie zorg je ervoor dat IT-vernieuwingen binnen de organisatie haalbaar, betaalbaar en uitvoerbaar zijn. Hierbij houd je toezicht op het budget, de planning en de samenstelling van de teams. Heeft een project jouw akkoord gekregen? Dan stel je een plan van aanpak op en bespreek je dit in het kernteam.

De uitvoering van de projecten wordt opgepakt door de projectleider. Verder delegeer je een deel van je taken aan het kernteam, bestaande uit vier collega's van het team ICT & Informatiebeheer. Wekelijks bespreken jullie zaken als de voortgang van projecten en de komst van nieuwe projecten.

Naast je tactische werkzaamheden ben je ook onmisbaar op strategisch vlak. Je hebt inzicht in de digitale ontwikkelingen binnen de onderwijsbranche. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de branche, neem je deel aan verschillende samenwerkingen, zoals SURF, MBO Digitaal en Npuls. Kortom in deze rol ben je voortdurend bezig met de vraag of we bij Het Graafschap College op de juiste digitale weg zijn.

Het team
Als Manager ICT & Informatiebeheer maak je deel uit van het managementteam van de sector dienstverlening. Samen met vier andere teammanagers bespreek je wekelijks de strategie van Het Graafschap College. Dit team bestaat uit een teammanager financiën & inkoop, een teammanager huisvesting, een teammanager faciliteiten en de sectormanager bedrijfsvoering. Je rapporteert aan de directeur van de sector dienstverlening. Daarnaast heb je wekelijks overleg met de teammanager Digitale Transformatie en het kernteam van team ICT & Informatiebeheer bestaande uit twee ICT-beheerders en twee informatiebeheerders. Ook geef je leiding aan 29 IT-specialisten, waaronder servicedeskmedewerkers, tweedelijnsbeheerders, applicatiebeheerders en informatiebeheerders.

Gevraagd

Wat we van je vragen?
Als Manager ICT & Informatiebeheer ben jij goed in het vertalen van strategische vraagstukken naar de organisatie. Je bent iemand die mensen samenbrengt, leidt en een pragmatische instelling heeft. Het vermogen om mensen mee te nemen in veranderingen en een sterke interesse in de onderwijssector zijn belangrijke punten die jou succesvol maken in jouw rol.
Verder zijn de volgende zaken van toepassing:
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Een relevante opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfsinformatie of bestuurlijke informatiekunde;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende positie.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?
Bij het Graafschap College bieden we je de kans om te bouwen. De mogelijkheden op het gebied van digitalisering liggen voor het grijpen. Je krijgt dan ook volop gelegenheid om jouw stempel te drukken op de digitale toekomst van onze organisatie. Bovendien maak je deel uit van een team dat betrokken is en krijg je de kans om je netwerk internationaal uit te breiden door deel te nemen aan seminars.
Wat kun je verder van ons verwachten:
 • Een salaris van € 4.452 tot € 6.488 op fulltime basis conform schaal 12 van de cao MBO, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een functie voor 32 – 40 uur per week;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in de ziektekosten en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Diverse personeelsregelingen waaronder een fietsplan, een mobiele telefoon, laptop en verhuiskostenregeling;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • Een vitaliteitsprogramma met o.a. sport, ontspanning of loopbaanadvies;
 • Internationale studiereizen, dé kans om ervaringen met collega’s uit het buitenland uit te wisselen.
Solliciteren of meer informatie?
Wil jij deel uitmaken van een team dat volop in ontwikkeling is? Solliciteer dan vóór 27 maart op de vacature van Manager ICT & Informatiebeheer door op de sollicitatiebutton te klikken.
Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan gerust contact op met Juliëtte Hofman, directeur sector Dienstverlening, via 06-22349910 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Mogelijk maakt een persoonlijke profielanalyse onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Alleen sollicitaties via de onderstaande button en onze website in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Bedrijfsomschrijving

Het Graafschap College is een regionaal opleidingscentrum in de regio Oost-Gelderland. Wij bieden middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie voor jongeren en volwassenen aan circa 10.000 deelnemers. Onze onderwijslocaties zijn verspreid over Doetinchem en omgeving. Met 900 medewerkers werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: excellent onderwijs voor een innovatieve regio!

Wil je meer weten over het Graafschap College? Bekijk dan onze website.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in