+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Adviseur Informatiebeheer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 3.500 - € 5.000 p/m (bruto)
 

Locatie

Arnhem
 

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een belangrijk veld, informatiebeheer. Je helpt organisaties met het overstappen naar digitaal werken en zorgt dat informatie goed bewaard blijft. Je deelt je kennis met verschillende opdrachtgevers. Bij Maandag® krijg je de kans om te blijven leren en groeien door cursussen en ervaring bij verschillende organisaties. Ook kun je bij ons nieuwe uitdagingen aangaan. Dit werk biedt flexibiliteit en zekerheid tegelijk. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij staat midden in de snel ontwikkelende wereld van het informatiebeheer, volgt de bijbehorende wet- en regelgeving op de voet en kunt dit vertalen naar de dagelijkse praktijk binnen een organisatie. Je hebt een scherpe analytische blik en denkt graag mee over het stroomlijnen van digitale werkprocessen en de borging van de kwaliteit van het informatiebeheer. Daarnaast heb jij de behoefte om jouw kennis en werkervaring in te zetten op verschillende opdrachten bij opdrachtgevers binnen het publiek domein. Hier zul je de opdrachtgevers van Maandag® bewust maken van de urgentie van informatiebeheer en deze begeleiden in het proces naar een gestroomlijnde en gestructureerde informatievoorziening. Denk aan gemeenten, ministeries en stadsarchieven.

Echt van maatschappelijke waarde zijn dus!

Veel van onze opdrachtgevers groeien momenteel toe naar een volledig digitale organisatie. Hoewel de meeste voor een deel al digitaal werken, archiveren veel momenteel nog zowel op papier als digitaal. Als adviseur krijg je de taak om deze transitie naar digitaal te begeleiden en hiervoor het informatiebeheer mee in te richten. Je bent de specialist op het gebied van beheer en ontsluiting van (digitale) informatie en hoe je dat het beste in de werkprocessen kunt inrichten.

Je ontwikkelt werkwijzen en maakt instructies voor collega’s over de wijze van archiveren. Je controleert hierop en initieert verbeteringen. Je signaleert proactief knelpunten in het informatie- en archiefbeheer en voert noodzakelijke verbeteringen in. Daarnaast ben je sparringpartner voor de collega’s op het gebied van informatiebeheer en archief. Je wordt als specialist op gebied van informatiebeheer ingevlogen bij verschillende organisaties.

Om zeker te zijn dat je up-to-date blijft op de huidige wet- en regelgeving en dat je jezelf blijft ontwikkelen heb je, zo vaak je zelf prettig vindt, persoonlijk contact met jouw eigen recruiter. Deze recruiter denkt met je mee over het cursus aanbod wat wij via de Maandag® academy aanbieden maar denkt ook buiten de kaders van onze academy. Deze mix van theorie met de werkervaring binnen verschillende opdrachtgevers zorgt ervoor dat jij binnen no-time jouw cv een boost geeft en mooie stappen kunt maken binnen jouw loopbaan!

Een keer in een andere keuken kijken? Als marktleider binnen het publiek domein is alles bespreekbaar en denkt Maandag® graag mee met jouw volgende stap(pen).


Functie eisen

Je bent een echte netwerker, jouw werk is accuraat, je neemt initiatief en je weet je werk goed te organiseren. Je bent toegankelijk en je beschikt over uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Om samen onze samenwerking tot een succes te maken is het van belang dat jij jezelf herkent in het volgende profiel:

 • Een enthousiaste, gedreven informatieprofessional met HBO-plus denk- en werkniveau met afgeronde relevante vakgerichte opleidingen;
 • Jij kunt goed overweg met moderne zaaksystemen, Document Management Systemen en kunt ook anderen hierover goed adviseren;
 • Een vernieuwende kijk op informatiebeheer.
Over het bedrijf

Je zou in deze functie gedetacheerd worden door Maandag®.

Detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze vacature of wil je wat meer informatie? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op. Het eerste kan via de onderstaande button en voor de tweede kun je mij een mail sturen (max.scheelbeek@maandag) of natuurlijk even bellen (06 23 96 04 36 )!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Adviseur Informatiebeheer die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in