+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

Ervaren systeem- / netwerkbeheerder - Word de drijvende kracht achter onze technologie! Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Xantion

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Xantion

Gevraagd

 • 36 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Medior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Ede
 

Vacature in het kort

Verleg grenzen en word de drijvende kracht achter technologische vooruitgang! Als ICT-beheerder werk je op de spannende scheidslijn van techniek en innovatie. Je bouwt aan de technologie van klanten en je eigen vaardigheden. Je maakt nieuwe technologieën bruikbaar voor bedrijven. In ons team krijg je veel vrijheid en kansen om te groeien. Je kunt je kennis verbreden en echt iets bijdragen. Als je van uitdagingen houdt en de toekomst wilt vormgeven, is dit jouw kans! Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Systeem-/netwerkbeheerder

Verleg grenzen, innoveer en beheer - Word de drijvende kracht achter onze technologische toekomst!

Ben jij een enthousiaste ICT-beheerder die gedijt op verantwoordelijkheid, vrijheid en initiatief? Heb je een passie voor technologieën zoals Office 365 en ben je constant op zoek naar nieuwe manieren om ze te optimaliseren? Dan hebben wij dé positie voor jou!

Bij ons werk je op de spannende scheidslijn van techniek en innovatie. Je krijgt de kans om te bouwen aan de technologische infrastructuur van onze klanten en tegelijkertijd vooruit te gaan met je eigen vaardigheden en kennis. Je bent de spil die de brug slaat tussen de nieuwste technologieën en de bedrijfsbehoeften van onze klanten en van Xantion zelf.

Als ICT-beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de ICT-systemen van onze klanten, waarbij je nauw samenwerkt met ons team van professionals. Je krijgt de vrijheid om proactief oplossingen te bedenken en te implementeren die onze efficiëntie en productiviteit verbeteren. Jouw inzet is cruciaal voor het bevorderen van groei en succes binnen ons bedrijf.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt om vooruit te gaan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je krijgt volop kansen om je kennis uit te breiden, nieuwe technologieën te verkennen en je stempel te drukken op onze strategie.

Dus, als jij iemand bent die gedreven wordt door uitdagingen, op zoek is naar groeimogelijkheden en graag zijn/haar stempel wil drukken op de toekomst van ons bedrijf, dan kijken we ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Sluit je aan bij ons team en help ons om samen nieuwe hoogten te bereiken!

Gevraagd

Wie ben jij?
 • Je hebt ervaring met het configureren van servers, werkstations en netwerken.
 • Je bent bekend met het configureren van routers en firewalls en VPN oplossingen.
 • Kennis van back-up en antivirussoftware wordt op prijs gesteld.
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent enthousiast, creatief, stressbestendig, resultaatgericht, dienstverlenend, (administratief) nauwkeurig, flexibel en gepast eigenwijs.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Wie zijn wij?
Bij Xantion geloven we dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. We pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen we daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten.

Dit vind je bij Xantion
Een informele open bedrijfscultuur, gericht op innovatie. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Bij Xantion moedigen we medewerkers aan om initiatief te nemen en te komen met nieuwe ideeën. Los van plezier op de werkvloer vinden we het ook belangrijk om het samen leuk te hebben op andere manieren, denk hierbij aan gezamenlijke lunches op kosten van Xantion, uitjes met je team, je collega's of met je gezin.

We zien het als een doel op zich om administratieve taken tot een minimum te beperken, ben je benieuwd hoe wij dit aanpakken? Neem even contact op!

Ook belangrijk…
We garanderen een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring en zorgen daarnaast onder andere voor:
 • een laptop, auto en telefoon;
 • een informele en professionele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen;
 • de mogelijkheid tot hybride werken, dus werken waar en wanneer je wil.


Bedrijfsomschrijving

Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, persoonlijk, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten. Xantion is een informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel ruim 55 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ontwerpen, bouwen en beheren ICT-omgevingen voor middelgrote ondernemingen. De focus ligt op het bieden van continuïteit en kwaliteit aan onze relaties. We hebben bewust geïnvesteerd in een ruime, hippe kantooromgeving waar je je thuis kunt voelen. Alle moderne technologieën worden door ons uitgedacht en ondersteund.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in