+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior Applicatiebeheerder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Tinteltuin

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Tinteltuin

Gevraagd

 • 24 - 36 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • Eindejaarsuitkering
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Je maakt deel uit van ons team en helpt met het onderhouden en ondersteunen van onze softwareapplicaties. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen. We werken samen als een hecht team, waar plezier en innovatie belangrijk zijn. Kom jij ons versterken? Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Junior Applicatiebeheerder
Amsterdam-Noord, 24-36 uur per week

Zoek jij een plek waar je jouw expertise en talenten inzet voor een belangrijk maatschappelijk doel? TintelTuin is die plek. Al ruim 40 jaar bieden we eersteklas kinderopvang en zijn we een begrip in de regio’s Amsterdam-Noord, Zaanstreek en Waterland. En dat willen we in de toekomst ook blijven. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat zie je onder andere terug in ons meerjarenplan, onze pedagogische visie en de inrichting van onze locaties en hoofdkantoor.

Bij TintelTuin word je gewaardeerd om wie je bent en wat je meebrengt. Je krijg alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je vak uit te oefenen. Samen zorgen we ervoor dat jouw talenten passen bij je werkzaamheden. En je kunt je talenten bij ons ook verder ontwikkelen, op een manier die bij jou past. Bovendien bepaal je in overleg met je manager waar je werkt: thuis of op ons prachtige kantoor in Amsterdam.

We werken met betrokken en bevlogen mensen die het hart op de juiste plek hebben. Die samen een hecht team vormen. Dat zich sterk verbonden voelt met elkaar en met TintelTuin. Samen zorgen we ervoor dat onze kinderen kunnen groeien en bloeien. En dat ouders en alle collega’s hun wereld ten volle kunnen benutten.

Jouw baan en werkzaamheden
Als Junior Applicatiebeheerder maak je deel uit van ons ICT-team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ondersteunen en onderhouden van onze softwareapplicaties. Je speelt een belangrijke rol bij het oplossen van gebruikersvragen en het bieden van technische ondersteuning. Ook ben je actief in het oplossen van eventuele verstoringen in samenwerking met externe leveranciers. Daarnaast ben je betrokken bij wijzigingen binnen applicaties na overleg binnen het team, waarbij je zowel jouw praktische als communicatieve vaardigheden inzet. Jouw rol omvat ook het beheren van gebruikersaccounts en het coördineren van hardware-uitgifte, waarbij je nauwlettend toezicht houdt op de inrichtingsuitgangspunten van onze applicaties.

Als Junior Applicatiebeheerder krijg je volop de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige applicatiebeheerder binnen TintelTuin.

Klaar voor je nieuwe plek? We horen heel graag van je.

Lees meer over werken op kantoor bij TintelTuin:

Jouw plek
Bij TintelTuin willen wij dat alle kinderen zelfverzekerd de wereld in stappen en dat ouders én collega’s hun ambities waar kunnen maken.
Daarom bieden we eersteklas kinderopvang aan waar iedereen zich thuis voelt. Samen worden we nog beter.

Het DNA van TintelTuin laat zich in 4 woorden vangen: samen, stabiel, leergierig & innovatief en plezier (nou 5 dan…):
 • Samen: we zijn betrokken bij de maatschappij, ouders en kinderen. Met en voor elkaar.
 • Stabiel: met 40 jaar ervaring weten we wat kinderen, ouders en medewerkers nodig hebben.
 • Leergierig & innovatief: we zijn nieuwsgierig van aard en innoveren door met vernieuwende oplossingen.
 • Plezier: dat is waar het om draait. Bij TintelTuin is het niet alleen chill voor kinderen, maar ook voor medewerkers!
Wij kunnen niet wachten tot jij ons komt versterken!

Gevraagd

Wat kan je van ons verwachten?
Om te beginnen bieden we jou natuurlijk salaris, eindejaarsuitkering, reiskostenregeling en 6 weken vakantie conform de cao Kinderopvang. Maar daar bovenop bieden we je nog een flink aantal mooie extra’s. We noemen er een paar:
 • Een plek waar jouw talenten tot hun recht komen.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Zelf bepalen waar je werkt: op ons prachtige kantoor of thuis.
 • Toegang tot de app YourCampus waarmee je flinke kortingen krijgt bij het boeken van vakanties, maar ook bij sportscholen en webwinkels, zoals Zalando en Bol.
Bekijk alle arbeidsvoorwaarden en extra’s van TintelTuin:

Wat vragen we van jou?
Als Junior Applicatiebeheerder verwachten we een proactieve werkhouding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal affiniteit met ICT en beschikt over het vermogen om niet alleen de gestelde vragen te beantwoorden, maar ook de onderliggende behoeften te begrijpen. Je neemt verantwoordelijkheid, bent klantgericht en communicatief vaardig, vooral in het schakelen met eindgebruikers.

Daarnaast ben je bereid om algemene ICT-vaardigheden te verwerven en alles te leren over de specifieke applicaties waarvoor je verantwoordelijk bent. Mbo-werk- en -denkniveau is vereist, en ervaring of affiniteit met ICT is een pre. Het is van belang dat je bereid bent om kennis op te doen van de applicaties waarvoor je verantwoordelijk bent.

Meer weten over werken bij TintelTuin?
Neem voor meer info contact op met: Amal Algozor of Laura Harte via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Klaar voor je nieuwe plek?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Aanbod

Heb jij uitstekende, communicatieve vaardigheden, heb jij affiniteit met ICT en wil jij werken op een plek waar jouw talenten tot hun recht komen? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in