+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functioneel Applicatiebeheerder ERP Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CarWise

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
CarWise

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Almere
 

Vacature in het kort

CarWise zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder ERP! In deze rol maak je deel uit van een support team dat klanten helpt met het gebruik van onze software. Je leert alles over ons product en werkt samen met collega's om klanten de beste ervaring te bieden. Bij ons krijg je een intensief inwerktraject en de kans om door te groeien. We bieden een informele werksfeer en zorgen voor jouw groei en ontwikkeling. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

CarWise zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder ERP! Ben je enthousiast over deze functie en wil jij deze uitdaging aangaan? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Als Software Support Consultant ben je onderdeel van ons support team, bestaande uit een coördinator Supportdesk, Support consultants en Product consultants.

Het succes van ons product is afhankelijk van een goede inrichting van de omgeving en een goede begeleiding van de klant. Samen met je collega’s ondersteun je onze klanten bij het gebruik van de software en handel je de vragen, die gesteld zijn, telefonisch of per e-mail af. Tijdens de eerste periode leer je de basis van onze softwaresystemen en kijk en luister je zoveel mogelijk mee met je collega’s. Op deze manier leer jij alle facetten van je rol, ons product en onze organisatie kennen.

Doordat onze software veel kennis vereist starten we vanaf de 1e werkdag met een intensief inwerktraject. Wanneer je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent ga je zelfstandig onze klanten ondersteunen bij al hun vragen. Dagelijks verdelen wij de workload over verschillende consultants. Sommige vragen zijn eenvoudiger en kun je al binnen enkele maanden zelfstandig oppakken. We ontvangen gebruikersvragen vanuit de klant, je helpt de klant en adviseert hoe hij/zij het systeem efficiënter kan gebruiken.

Andere vragen die we ontvangen zijn complexer en vergen uitgebreidere software kennis. Deze kennis vergt meer tijd en aandacht. Door goed door te vragen en analyseren ontdek jij al snel waar het probleem zit en hoe er naar een oplossing gewerkt kan worden. Er zijn vragen en/of problemen die je zelf op kunt lossen, andere cases dien je door te zetten naar de implementatieconsultants of onze programmeurs/ testers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant altijd operationeel zal zijn.

Jij geeft, als hartelijke en professionele Software Support Consultant, de klant continu het gevoel dat hij in goede handen is en zorgt voor een nog betere klantervaring. Je weet wat er speelt bij de klant, je weet welke processen er lopen en wie de kerngebruikers zijn van de CarWise software. Tevens draag jij, met alles wat je vanuit de klanten te horen krijgt, bij aan de verdere verbetering van onze software.

Bij CarWise bieden wij jou een unieke kans. Vanuit een klein team van professionals word je begeleid en opgeleid als specialist van onze software. Als succesvolle Software Support Consultant kun je bij CarWise doorgroeien. Je kunt onze gebruikers intern gaan begeleiden door interne trainingen te gaan verzorgen. Of wil je meer betrokken worden bij de implementatie van onze software bij de klanten? Dan kun je als Implementatie consultant aan de slag.

Wij vragen

 • Een professioneel werk- en denkniveau in de richting van: Business IT, Bedrijfskunde, Software Engineering, Informatica, of een andere passende opleiding;
 • Klantvriendelijk; Je bent dienstverlenend en servicegericht;
 • Communicatief vaardig; je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met onze klanten;
 • Analytisch vermogen; Je bent goed in het doorgronden van een probleem of vraagstuk. Je denkt in oplossingen en toont eigenaarschap op de uitkomst;
 • Leergierig; Je bent in staat je kennisniveau te onderhouden en verder te ontwikkelen;
 • Passie voor ICT dienstverlening en/of de automotive branche.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie bij een groeiende organisatie;
 • Een informele werksfeer in een betrokken team;
 • Mogelijkheden in groei en ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in