+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior Cloud Engineer AWS | 110.000 + aandelen + vast contract Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Ben je op zoek naar een kans om te werken met de beste Cloud/DevOps engineers in een snelgroeiende Fintech Scale-Up? Hier krijg je de mogelijkheid om te werken aan een volledig AWS Cloud Native platform en door te groeien tot AWS Architect. Je komt terecht in een team met veel autonomie, vrijheid, en verantwoordelijkheid. Er is een hechte sfeer, met wekelijkse borrels en regelmatige feestjes. Plus, je krijgt een vast contract en aandelenopties. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Senior Cloud Engineer AWS Amsterdam
  • Wil jij werken voor een snel groeiende midelgrote zeer succesvolleFintech Scale-Up door management wat eerder een Unicorn heeft opgezet?
  • Werk jij graag samen met sommige van de beste Cloud/DevOps engineers op gebied van AWS met oneindig veel kans om te leren en je te certificeren?
  • Wil jij werken aan een fully AWS based Cloud Native platform waarbij jij de kans krijgt om door te groeien tot AWS Architect?
  • Zeg jij ja tegen tot € 110.000 per jaar verdienen + vast contract + opties, zodat je extra beloond wordt wanneer jullie het samen gemaakt hebben?
Lees dan snel verder!

Jouw werkgever: Middelgrote Fintech Scale-Up met amazing engineering cultuur gaat de wereld overnemen!
Deze succesvolle snelgroeiende Fintech scale-up uit Amsterdam is opgericht door visionair technisch management, die eerder ook al succesvol een Unicorn hebben gebouwd. Zij zijn hard op weg hun doel te bereiken: De volledige wereld van Payments te disrupten middels innovatieve technologie en alleen maar de beste van de beste engineers! Er is een ongekende groei binnen Fintech en Payments! Als je dus in een van de grootst groeiende branches (met de grootste budgetten, impact, security, availability, schaalbaarheid en performance en groeimogelijkheden) moet je zeker hier zijn! Er ligt een enorme uitdaging met intercontinentale data stromen met een grote complexiteit. Hier krijg je de kans om de Native Cloud infrastructuur op te zetten samen met titanen op gebied van AWS Cloud.  Waar je geniet van veel autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Er heerst een hechte en open sfeer binnen het team, zo hebben ze elke vrijdag een borrel en organiseren ze regelmatig gezellige feestjes. Hier maak je deel uit van een 100% high engineering cultuur. De founders zijn echte tekkies en nemen ze alleen de beste mensen aan! Hier werken betekent een moderne stack en alles fully automated. Wat als klap op de vuurpijl hier bovenop komt is dat je direct een vast contract krijgt en een riant optiepakket! Zo winnen jullie samen, zodra jullie het groot hebben gemaakt!

Doorgroeimogelijkheden
Hier werken betekent ongekende groei. Werken en sparren met de beste engineers uit de industrie, ongekend veel ruimte om te sparren en jezelf door te ontwikkelen. En, door veel tractie binnen de markt krijg je de kans door te groeien tot AWS Cloud Architect!

Jouw rol: Senior Cloud Engineer AWS Amsterdam
Als Senior Cloud Engineer AWS Amsterdam krijg jij de kans om te werken aan een State of the Art Fully Automated AWS platform waarbij jij de kans krijgt om elke server binnen AWS te leren kennen waardoor je door kan groeien tot Architect. Het Cloud Native platform is opgezet door twee architecten welke hiervoor een volledig severless bank hebben opgezet, jij krijgt de kans om met deze twee eindbazen een state of the art AWS platform met miljarden events door te ontwikkelen. Jij krijgt de kans om Software Development te leren waardoor je van A tot Z betrokken kan zijn bij het product. Jij gaat mee draaien in een Software Engineering team waarbij jij in een aparte Guild samen met de twee architecten gaat brainstormen over het Design en de Architectuur. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van CI/CD pijplijnen, het automatiseren van de Infrastructuur en mee denken met de security. Verder is er nog enorm veel werk te verrichten op het gebied van nieuwe services en het door ontwikkelen van het platform waarbij de basis al staat!

Wat wordt er gevraagd?
  • Interesse in Software Development
  • 5+ jaar ervaring in Infra of Development
  • DevOps Mindset
  • Ervaring met CI/CD
  • Ervaring met Infra as Code
  • Leergierig zijn
  • Pro-actieve probleemoplossende mindset door vragen te stellen
Wat wordt er aangeboden?
  • Salaris tot €110.000,- + riante aandelenopties
  • Vast contract vanaf het begin!
  • Visa Support + 30% regeling
  • Training en ontwikkelingsbudget (onbeperkt)
  • Doorgroeimogelijkheden richting Lead/Principal/Architect
  • Werken met een inspirerend management en leren van de beste!
Wil je deel uitmaken van een leidende Fintech scale up die de wereld van Payments compleet zal veranderen?
 

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of mail je CV direct naar Yannick Wiertz via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in