+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer – Aviation Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CGI Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer – Aviation

Functiebeschrijving
Hoe zou je het vinden om in het hart van de operatie van onze Aviation klanten datgene te doen waar jij goed in bent en de klant zich verder professionaliseert? Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer ga je helemaal los op vraagstukken van onze innoverende klanten die continu bezig zijn met transformatie naar de Cloud.

Wat ga je doen?
Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer help je onze Aviation klanten om hun bestaande infrastructuren te moderniseren en te beheren, deze te migreren en aan te sluiten op de private of public cloud (meestal Azure). Samen met collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant centraal staat. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer.

Verder zorg je ervoor dat applicaties van onze klanten veilig en stabiel zijn, goed presteren en voldoen aan de gestelde serviceniveaus en -doelstellingen. In je dagelijkse werk houdt je je onder andere bezig met Continuous Integration & Continuous Delivery development in een Agile werkomgeving. De variatie van software en systemen waar je mee aan de slag gaat variëren en bestaan uit onder meer Microsoft Azure DevOps, Microsoft Azure API Manager, Bamboo, Yaml, Helm, Java, Docker, Container and Batch scripting. Bovendien ben je op de hoogte van security standaarden, zoals WSSE en JWT.

Wat breng je mee?
Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer kom je natuurlijk niet met lege handen binnen. Wat jij meeneemt, is een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterk ICT component en certificeringen en hands-on ervaring met (tenminste twee) core infrastructuur- of Cloud technologieën, bijvoorbeeld:

• Linux
• Legacy systemen zoals VMware, (s)FTP, WHZ
• HyperV
• Microsoft Windows Server
• Microsoft Azure cloud
• Red Hat OpenShift

Ook heb je ervaring met het opzetten van ontwikkelpijplijnen voor ontwikkelteams en COTS applicaties. Tevens heb je kennis van het opzetten van een Kubernetes platform en deployen van micro services en andere web applicaties. Je haalt plezier uit het coachen van DevOps mogelijkheden en het opzetten van trainingsmaterialen. Naast Azure en Windows ervaring, heb je ook ervaring met Linux omgevingen inrichten en beheren. En dat alles in een Agile werkomgeving. Affiniteit met systeemintegratie is een pré.

For this vacancy fluent Dutch is required

Waar kom je terecht?
Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer kom je te werken voor de Aviation unit binnen de sector Defense, Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van organisaties allemaal met elkaar verbonden zijn. CGI Aviation helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in teamverband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

Ook helpt CGI Transport & Logistics logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale organisatie en het uitwerken van een digitale strategie. Wij ondersteunen klanten bij het realisatie van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Interesse? Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze dan aan Ramon Bouter (Director Consulting Services) via +31 (0)6 83257675 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in