+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

DevOps Coach Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ABN AMRO

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 1.000 p/m
 • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

DevOps Coach
In het kort

Heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken en jezelf en anderen verder te ontwikkelen? Vind je het leuk om dit in een voortdurende veranderende omgeving te doen die de kern vormt van onze strategie: “een persoonlijke bank, in een digitale tijd?
Wordt dan DevOps coach bij CIO IT PBB. Met jouw analytische skills en kennis van Agile kun jij ons helpen verder te transformeren naar een IT-organisatie die onze medewerkers en onze klanten centraal stelt en optimaal ondersteunt. Jouw impact reikt ver, waarbij denken en doen samenkomen en het brede organisatieperspectief altijd in het oog wordt gehouden. Versterk onze dienstverlening voor klanten en organisatie en maak het verschil als DevOps coach bij IT.

Je werk

Elke dag is anders. In de ochtend bespreek je uitdagingen en improvements met de Grid owner en het GRID leadership, analyseer je problemen tijdens brainstormsessies en werk je aan diverse improvment voorstellen. De volgende dag maak je op basis van de maturity scan uitkomsten een ontwerp hoe de maturity van de jouw aandachtsgebied kunt verhogen.  In al je gesprekken vind je de juiste toon om steun en buy-in voor continuous improvement te krijgen. Je rol en bijdrage varieren voortdurend en je weet feilloos je stijl hierop aan te passen. 

Als DevOps Coach ben je een zelfstarter. Je initieert en start verbeteringsinitiatieven, zet je kennis en expertise om in tastbare veranderingen en betrekt alle betrokkenen. Kritisch op jezelf en bereid om te groeien, ga je in dialoog met je leidinggevende en waardeer je feedback van stakeholders. Samen breng je uiteindelijk veranderingen teweeg en verankert ze in de organisatie. Je gaat hierbij weerstand niet uit de weg en durft je collega's te challengen op patronen. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van het DevOps en Agile@Scale gedachtegoed en werkwijze in de Grids/Value Cluster. Je speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen van het gehele systeem in Agile@Scale. Je hebt ook een heldere visie op de voortdurende DevOps-transitie van de Grids, waarbij je je expertise inzet om de transformatie te sturen en senior management te bedienen.

Werkomgeving

Je werkt samen met je DevOps collega's in het Value Cluster Channel Services voor het GRID Digital Channels Business & wealth (vanaf 1 november 2023 Digital Channels & Capabilities).  

Je hebt je eigen aandachtsgebied en verantwoordelijkheid. Dat kan een geheel Value Cluster en/of Grid zijn.  Dit geeft je de mogelijkheid het aandachtsgebied goed te leren kennen en begrijpen. Je werkt samen met andere DevOps coaches en Way of Working Consultants van Transformation & Cultivation in het verbeteren van de organisatie. De bank streeft naar een eenduidige aanpak in de IT-transformatie en jij gaat hier voor jouw aandachtsgebied vorm aan geven. Jouw stakeholderveld bestaat uit zowel DevOps teams als (senior) Grid, Cluster leadership en Lead PO's/PO's. Hen begeleid je in verdere groei van de organisatie door middel van informeren, enthousiasmeren en adviseren.

Je profiel

Voel jij Lean en Agile in je bloed stromen? Heb je de drive om het verschil te maken? Verder:

 • Complexiteit is jouw terrein, jij maakt het behapbaar en begrijpelijk. 
 • Je initieert, denkt out-of-the-box, en implementeert met impact. 
 • Jouw leergierigheid en communicatieve kracht raken iedereen op hun niveau. 
 • Samen met stakeholders stuur je op heldere resultaten in een uitdagende organisatie.
 • Je kunt je energie over een langere periode doseren in een complex stakeholderveld.
 • Je werkt graag samen, toont moed, neemt verantwoordelijkheid en zoekt actief hulp en feedback en geeft ook constructieve feedback.
 • Je bent goed in groepsdynamiek en coaching, stimuleert gedragsverandering in de Grids en de DevOps teams.
 • Je hebt het in je een vertrouwenspersoon te zijn voor de DevOps teams.

Kennis en vaardigheden

 • Minimaal 4 jaar (Agile) in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding; 
 • PSM 1 certificaat;
 • Pre: Agile en DevOps kennis en ervaring. Afgeronde opleidingen rondom Agile scaling methods (SAFe, LeSS, Nexus, Spotify); 
 • Kennis van verandermanagement & basiskennis van (Agile) portfolio management;
 • Kennis en ervaring in Lean (Sig Sigma);
 • Analytisch en conceptueel denken;
 • Organisatiesensitiviteit en samenwerkingsgericht.
Wij bieden

We verwachten veel van je en daar krijg je ook veel voor terug. De essentie is dat je bij ons uitgroeit tot de professional die je wilt zijn. 
We bieden je de kans om te werken in een uitdagende en complexe omgeving. Op een onderwerp dat bovenaan de strategische agenda staan van de bank. 
We bieden je een sfeer van verantwoordelijkheid en betrokkenheid, maar ook een duidelijke wens om te veranderen, te verbeteren en te groeien. 
Naast een uitstekend basissalaris en een uitdagende baan, biedt ABN AMRO je ook aantrekkelijke, flexibele arbeidsvoorwaarden waar onder 
andere een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van a 1.000 euro per jaar onderdeel van zijn. 
Werken bij ABN AMRO is werken bij de meest professionele en innovatieve bank van Nederland. 
 

Interesse?

Toe aan deze nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Esther de Rijk (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.amro) 

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.


Waarom deelnemen?
 • Leer meer over alles wat met Markets te maken heeft
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in