+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CGI Nederland

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer

Functiebeschrijving
Hoe zou je het vinden om in het hart van de operatie van onze Aviation klanten datgene te doen waar jij goed in bent en de klant zich verder professionaliseert? Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer ga je helemaal los op vraagstukken van onze innoverende klanten die continu bezig zijn met transformatie naar de Cloud. De steeds groter wordende vraag naar Cloud diensten zorgt ervoor dat CGI steeds meer uitdagende vragen krijgt.

Jouw rol in ons team
Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer help je onze Aviation klanten om hun bestaande infrastructuren te moderniseren en te beheren, deze te migreren en aan te sluiten op de private of public cloud (meestal Azure). Samen met collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant centraal staat. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer. Verder zorg je ervoor dat applicaties van onze klanten veilig en stabiel zijn, goed presteren en voldoen aan de gestelde serviceniveaus en -doelstellingen. In je dagelijkse werk houdt je je onder andere bezig met Continuous Integration & Continuous Delivery development in een Agile werkomgeving. De variatie van software en systemen waar je mee aan de slag gaat variëren en bestaan uit onder meer Microsoft Azure DevOps, Microsoft Azure API Manager, Bamboo, Yaml, Helm, Java, Docker, Container and Batch scripting. Bovendien ben je op de hoogte van security standaarden, zoals WSSE en JWT.

Hoe jij ons team versterkt
Als DevOps Cloud en Infrastructuur Engineer kom je natuurlijk niet met lege handen binnen. Allereerst ben je een echte teamplayer die pragmatisch, resultaat- en klantgericht is. Je bent analytisch aangelegd en kan ook met onzekere en veranderende omstandigheden omgaan. Een vakspecialist in hart en nieren met een duidelijke mening en visie, die buiten de gestelde kaders denkt. Je vindt het leuk om anderen te inspireren, maar daagt ze ook uit. Wat jij meeneemt, is naast een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterk ICT component en eventuele certificeringen, hands-on ervaring met (tenminste twee) core infrastructuur- of Cloud technologieën, bijvoorbeeld:
• Linux
• Legacy systemen zoals VMware, (s)FTP, WHZ
• HyperV
• Microsoft Windows Server
• Microsoft Azure cloud
• Red Hat OpenShift

Ook heb je ervaring met het opzetten van ontwikkelpijplijnen voor ontwikkelteams en COTS applicaties. Tevens heb je kennis van het opzetten van een Kubernetes platform en deployen van micro services en andere web applicaties. Je haalt plezier uit het coachen van DevOps mogelijkheden en het opzetten van trainingsmaterialen. Naast Azure en Windows ervaring, heb je ook ervaring met Linux omgevingen inrichten en beheren. En dat alles in een Agile werkomgeving. Affiniteit met systeemintegratie is een pré.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij vinden het heel belangrijk dat je naast een uitdagende klus je ook de juiste certificeringen behaald en je kennis up to date houdt.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (met o.a. bijdrage ziektekostenverzekering en mobiliteitsbudget)
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• Leuke events
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Stap aan boord van onze missie om de toekomst van Aviation vorm te geven. Bij CGI Aviation, dé specialist binnen de sector Space, Transport & Logistics, krijg je de kans om de groeiende complexiteit van de Nederlandse luchtvaart aan te pakken. We dagen je uit om bij te dragen aan innovatieve oplossingen en de steeds groter wordende puzzel van mobiliteit in Nederland op te lossen. Samen maken we het verschil in de wereld van transport en Aviation.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Harm Munnichs via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 53830915 of Neem voor meer info contact op met CGI Recruitment / Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in