+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Medior of Senior Java Developer Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Veghel
 

Vacature in het kort

Maak deel uit van een team dat streeft naar topniveau in Java-ontwikkeling. Jouw rol als Senior Java / Java EE Software Ontwikkelaar biedt de kans om met gelijkgestemde professionals te werken. Je zet je in voor het bouwen van hoogwaardige enterprise-applicaties en integratie-oplossingen. Dit bedrijf waardeert jouw inzet met een bovengemiddeld salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ook is er veel ruimte voor training en ontwikkeling. Werk samen met de beste Java-developers in de omgeving. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Leer de organisatie kennen

Dit bedrijf heeft zich als doel gesteld mee te draaien in wat ze noemen ‘de Java-development eredivisie’. Door constructief samen te werken halen ze het beste in elkaar naar boven en door de samenwerking met klanten komen ze steeds tot nieuwe en betere inzichten. Verfijnd development in combinatie met gevoel voor zaken maken dit bedrijf tot een koersbepalende organisatie die haar meerwaarde ruimschoots heeft bewezen. Als klankbordgroep denken ze niet alleen oplossingen uit maar implementeren ze deze eveneens.

Over de functie

Als Senior Java / Java EE Software Ontwikkelaar en Specialist ben je betrokken bij een zeer uniek en professioneel team van gelijkwaardige collega's. Je bent gedreven en hebt ervaring met het werken in projecten. Je bent verantwoordelijk voor de technische realisatie van enterprise-applicaties en integratie-oplossingen. Er zijn mogelijkheden tot specialiseren in front-end, back-end en integratie, maar je kunt je ook meer in de breedte ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten

Je hebt ervaring met applicatieservers en servlet containers, bijvoorbeeld JBoss en apache tomcat Je hebt ervaring met OO design en ontwikkeling Je hebt projectervaring met methodieken als RUP en Agile (Scrum) Je hebt kennis van en ervaring met (een courante versie van) Java EE en bijbehorende API’s (JPA, JAX-RS, JAX-WS, JTA, JMs, etc.) Je hebt ervaring met (Enterprise) integratietrajecten en tools zoals Mule, ServiceMix, Camel of IBM tooling Je hebt ervaring met de leidende applicatie frameworks als Hibernate, EclipseLink, Spring, Angular, Wicket, enz. Je hebt ervaring met ontwikkelstraten gebaseerd op bijvoorbeeld Jira, Maven, Ant, Subversion, Git en Hudson Je bent snel in staat om jezelf nieuwe frameworks eigen te maken en je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op Java-gebied Je bent in staat om de concepten achter de frameworks te begrijpen en deze toe te passen binnen projecten Daarnaast beschik je over de volgende softskills: Je hebt gevoel voor business en IT Je bent enthousiast, vol initiatief en klantgericht Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden Je bent kritisch, betrokken en verantwoordelijk

De voordelen

Er wordt veel van medewerkers gevraagd maar daar krijg je ook veel voor terug:

  • Een salaris boven marktconform
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Veel aandacht en tijd voor trainingen en passende opdrachten
  • Besluiten worden pas genomen als ze binnen het bedrijf breed worden gedragen
  • Je komt te werken met de allerbeste Java-developers uit de regio

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Medior of Senior Java Developer.Bedrijfsomschrijving

Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in