+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Java Software Developer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Bright Cubes

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Bij Bright Cubes zoeken we een Java Software Developer die van uitdaging houdt. Je gaat aan de slag met verschillende projecten en blijft jezelf ontwikkelen. Je werkt aan het oplossen van complexe softwarevraagstukken en helpt klanten met hun digitale transitie. Dit doe je door het ontwerpen van Microservices en werken aan SaaS-diensten. Je maakt deel uit van een team dat waarde toevoegt aan organisaties door IT-ecosystemen te creëren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Ben jij een ervaren Java Software Developer met een passie voor IT en een onstilbare honger naar kennis? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar iemand die zichzelf wil uitdagen en klaar is voor innovatieve projecten die passen bij jouw ambitie, kennis en ervaring.

Als Software Developer bij Bright Cubes ben je een belangrijke schakel in het oplossen van complexe softwarevraagstukken voor onze klanten. Samen met hen ga je aan de slag om hun wensen en behoeften te vertalen naar concrete oplossingen. Geen project is hetzelfde en daarom krijg je de kans om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Jij bent iemand die niet alleen technisch sterk is, maar ook communicatief vaardig en een echte teamspeler. Je bent gepassioneerd over je vakgebied en hebt een groot hart voor IT. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken met collega's en klanten om uitdagende vraagstukken op te lossen.

Als Software Developer Java bijt je je vast in onder andere het ontwerpen van Microservices op basis van een Event-Driven Architecture. Daarnaast ben je bekend met Cloud native development en werk je aan SaaS-diensten met duizenden gebruikers. Je adviseert klanten bij hun digitale transitie en draag je bij aan het realiseren van hun doelstellingen.

Kortom, ben jij de gedreven en gezellige Java Software Developer die wij zoeken? Solliciteer dan nu en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor jouw persoonlijke en professionele groei.


Waar kom je te werken?

Bright Minds create Cubed Solutions Sinds 2016 is Bright Cubes een “kennisthuis” voor leergierige en ambitieuze IT-consultants, onze Bright Minds. Als een van de eersten en een van de weinigen zien wij het belang van integratie van cloud, software, data en security als één ecosysteem. Al onze Bright Minds behoren tot de besten in hun vakgebied en hebben daarnaast ook nog een sterke visie en ervaring in onze andere vakgebieden. Als Bright Mind kun je je dus ontwikkelen vanuit je eigen vakgebied naar meerdere vakgebieden en dat is uniek!

Wij werken voor de top 150 bedrijven van Nederland, daar waar geïnnoveerd wordt met cloud, security, software en data. Wij werken met passie en creativiteit aan innovatie Cubed Solutions, waarmee wij voor onze opdrachtgevers IT-ecosystemen creëren die waarde toevoegen en organisaties helpen te versnellen in een veranderende wereld. Wij Engineeren Digital Excellence.


Wat wij vragen?

Als ideale collega beschik jij bij voorkeur over een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, Informatica, Software Engineering of een vergelijkbare studie. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring in het werken met de volgende technieken:

 • Java: Je bent bekend met Spring Boot, Java EE, Hibernate en andere belangrijke frameworks en tools binnen het Java-ecosysteem. Je weet hoe je deze technologieën kunt gebruiken om hoogwaardige en betrouwbare software te ontwikkelen die aan de wensen van de klant voldoet.

 • Ervaring met andere talen zoals C# of Python is een pré

 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van cloud-applicaties in Azure, AWS, GCP of een ander cloudplatform. Je weet hoe je schaalbare en veilige applicaties moet ontwerpen, bouwen en implementeren in de cloud.

 • Development principes: Je hebt een grondige kennis van ontwikkelingsprincipes zoals OOP, design patterns, SOLID en andere belangrijke principes. Je kunt deze principes toepassen om betrouwbare en schaalbare softwareoplossingen te creëren die gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden zijn.

 • DevOps mindset: Je hebt een DevOps-mindset en bent bekend met de tools en processen die nodig zijn om effectief te kunnen samenwerken met andere ontwikkelaars, testers en operations-teams. Je hebt ervaring met Agile-methodologieën en bent in staat om snel en effectief te reageren op veranderende eisen van de klant.

Kortom, als jij beschikt over de bovengenoemde kennis of een deel hiervan en je wilt werken aan uitdagende projecten binnen een inspirerende omgeving, dan ben jij de Java Software Developer die wij zoeken!


Wat wij bieden?

Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring in onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • HTML, CSS, Javascript (frameworks): Angular, React of VueJs
 • Principes zoals: Mobile First, Responsive Design, PWA, ect
 • Integratie via: REST Open API of GraphQL
 • Full Stack mindset


Bedrijfsomschrijving

Bright Cubes is een thuis voor ervaren professionals en gevestigde architecten op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Met onze kennis bedienen wij bedrijven in diverse markten, waaronder High Tech, Finance, Energie, Logistiek, (Semi)overheid, Telecom en E-commerce. Door onze vestiging in Den Bosch blijven we nauw verbonden met de innovatieve regio’s in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in