+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Senior DevOps Engineer - Werk Remote en Bouw Automated Mission Critical Oplossingen - €80.000 + Auto Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.833 - € 6.667 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken bij een specialist in DevOps die met remote teams werkt aan belangrijke projecten? Dit bedrijf biedt de kans om met de nieuwste technologieën zoals AWS, Azure, GCP, en Kubernetes te werken. Je wordt onderdeel van een agile team, met de vrijheid om vanuit huis of zelfs het buitenland te werken. Je krijgt een elektrische auto, de kans om gratis certificaten te halen en een laptop of telefoon naar keuze. Samen met gepassioneerde collega's werk je aan het bouwen en verbeteren van Cloud Native en Serverless oplossingen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior DevOps Engineer Utrecht
  • Werk je graag voor een zeer specialistisch DevOps dienstverlener die vanuit 100% remote teams de meest uitdagende DevOps/Cloud/Automation vraagstukken oplossen adv moderne technologie voor de organisaties waar Nederland op drijft?
  • Zeg jij ja tegen het binnen uitdagende industrieën met zeer hoge Cloud eisen zoals de Energie-, Educatie-, Logistiek-, Luchtvaart-, FinTech-, waarbij je volledig end2end gaat werken met AWS, Azure of GCP,Cloud Native & Serverless met tech als Kubernetes binnen automate everything omgevingen met CI/CD, IaC, Terraform, Linux, Python en GoLang?
  • Wil jij werken in een Agile team met een representatieve EV  (Tesla, BMW, Polestar, VW etc), direct een vast contract en een groot budget Cloud (native) certificaten te behalen?
Lees dan snel verder!

Jouw werkgever:
Deze kleine Tech organisatie is met duidelijke visie op DevOps is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Cloud Native oplossingen voor Mission Critical systemen in Nederland. Opgericht door ervaren ondernemers met een engineering achtergrond, biedt hun jarenlange hands on ervaring een unieke kijk op het DevOps-vakgebied, en een van de redenen waarom echte DevOps engineers zich hier gewaardeerd voelen en zij dus hard groeien. Hier werk je dagelijks met gepassioneerde collega's aan het oplossen van innovatieve vraagstukken rond Cloud Native, Serverless en Mission Critical Cloud Omgevingen. Dit omvat zowel het bouwen van nieuwe oplossingen, het transformeren van bestaande Cloud Omgevingen naar een Cloud Native of Serverless omgeving, CloudAutomation professionaliseren en het runnen van deze projecten op een end-to-end basis. In deze samenwerkingscultuur delen jullie dezelfde passie, wat bijdraagt aan het vergroten van de waarde van de business door middel van technologie. Het idee van werk op kantoor als norm wordt verworpen, aangezien het niet bijdraagt aan een agile werkomgeving. Het vermijden van de dagelijkse file wordt gezien als een manier om flexibel te blijven en zal bijdragen aan je work-life balance . Collega's zijn bekwaam in remote werken, met team ontmoetingen om de samenwerking te bevorderen en het team nog sterker te maken. Je hebt de keuze tussen vijf dagen thuiswerken of werken op een unieke kantoorlocatie, waardoor je jouw eigen work-life balans kunt creëren. Altijd werk je samen met minimaal één collega aan cruciale klantvraagstukken, waardoor je bijdraagt aan de impact van je werk bij deze werkgever. Bovendien zijn er mogelijkheden om certificeringen te behalen die aansluiten bij het project, waardoor je jezelf kunt ontwikkelen tot een meer complete engineer.

Jouw rol: Senior DevOps Engineer in Utrecht
Als Senior DevOps Engineer in Utrecht krijg je de kans om zowel Greenfield als bestaande infrastructuren Cloud Native en Serverless platformen te bouwen met je collega's, in projecten variërend van 6 tot 2 jaar, naargelang wat nodig is. Je hebt end-to-end verantwoordelijkheid, van het bedenken van technische oplossingen en het uitvoeren van PoC's, het bouwen van het Cloud Platform in AWS/Azure of GCP, CI/CD deployment automatiseren, opzetten van Kubernetes omgevingen en automatiseren met Infrastructure as Code met toolas zoals Terraform, Pulumi of Bicep. Werken in een Remote Cultuur betekent hier dat alle communicatie gedocumenteerd is en voor iedereen ten alle tijden beschikbaar kan zijn, zo weet iedere stakeholder ten alle tijden wat de staat van het project is. In deze rol heb je volop kansen om met nieuwe concepten en technologie te werken. Voor elke use case bepaal je de architectuur en leg je het Cloud fundament voor Mission Critical Cloud Infrastructure. Je hebt veel vrijheid, werkt nauw samen met collega's en hebt de flexibiliteitom grotendeels vanuit huis te werkenof vanuit hetbuitenland. Samen met je collega's leid je de transitie naar de Cloud voor klanten. Ja bent altijd van A tot Z betrokken bij projecten, waardoor je echt impact kunt maken en resultaat ziet van je werk. Daarnaast helpen jullie de klant met kennisoverdracht, waardoor zij jaren vooruit kunnen van jullie harde werken.

Doorgroeimogelijkheden:
Hier werken betekent professionele begeleiding en trainingen van ervaren collegas die diepgaande kennis hebben van SDLC, DevOps, IaC, Containerisation, CI/CD, Monitoring, Alerting en Logging. Door in verschillende klantcases te werken kan jij doorgroeien naar Cloud Architect binnen het bedrijf. Of zelf Squad-, Chapter- of Guildleader worden bij Big Tech.

Wat wordt er gevraagd?
  • 4+ jaar professionele ervaring binnen DevOps
  • 4+ jaar professionele ervaring met Cloud Infrastructuur, AWS/Azure/GCP
  • Technische Bachelor, Master of PhD (Afgerond)
  • Diepgaand kennis van Linux
  • Professionele ervaring met IaC is een plus
  • Professionele ervaring met Containerisation is een plus
  • Professionele ervaring met CI/CD is een plus
  • Professionele ervaring met coderen is een plus
  • Professionele ervaring met Monitoring, Alerting, Observability, Logging is een plus
  • Communicatiefvaardig en ervaring binnen consultancy is een plus
Wat wordt er geboden?
  • Jaarsalaris van €70.000 tot €80.000 per jaar obv 40 uur
  • Volledig remote werken vanuit Nederland of vanuit het buitenland, jij kiest wanneer je naar het kantoor gaat
  • Electrische auto (Tesla, BMW, Polestar, VW etc.)
  • Vast contract
  • 25 vakantie dagen per jaar
  • Gratis certificaten halen (AWS/Azure/GCP, Kubernetes, Terraform etc.)
  • Laptop/Mac en telefoon naar keuze
Wil jij als Senior DevOps Engineer Utrecht onderdeel uitmaken van een team specialisten die remote werken aan Mission Critical, Cloud Native of Serverless projecten?
 

Reageer dan nu en stuur jouw CV via onderstaand formulier of naar Robert Hawker via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in