+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 16x bekeken

DevOps Engineer Openshift Utrecht Hunt IT

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wie zoeken we nu echt?

Ben jij een communicatief vaardige, energieke DevOps Engineer en heb je iets van een achtergrond in software engineering of test engineering. In je T-shaped profiel is OPS een van de pijlers.
Jij doet de dingen graag in een keer goed en je bent scherp op aspecten met betrekking tot Security, Privacy, CI/CD, Normaliseren van de technology stack. Je weet code kwaliteit op de juiste wijze te implementeren.

Vind jij het leuk om initiatief, jouw creativiteit en leiderschap in te zetten in je team en daarmee een bijdrage te leveren aan de digitalisering van de Organisatie?
Word jij enthousiast van begrippen als, “wisdom of production”, “operations is a software engineering problem”, “reduce toil waste”, “automate everything”, “shared ownership” en “simplicity”?

Zo ja, dan hebben wij de juiste opdracht voor jou; inzet 36 uur per week, veel remote werk mogelijk, doorlooptijd enkele jaren op basis van detachering maar bij voorkeur in onze eigen dienst zodat we je verder kunnen scholen en je we elkaar nog beter kunnen maken.


Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een overheidsdienst waarbij de afdeling bestaat uit verschillende teams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van diensten en applicaties die de interne medewerkers ondersteunen. Er gaat een nieuw team geformeerd worden. Dit nieuwe team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties die de interne gebruikers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze webapplicaties worden ontwikkeld met .NET en Angular en worden volgens een Microservice-architectuur gebouwd. Voor het hosten wordt er gebruik gemaakt van Openshift Cloud Platform. Het uiteindelijk doel is om waar mogelijk continue te deployen naar productie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de CI/CD pipelines van Azure DevOps.


Wat breng jij mee?

Eisen

 • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Kubernetes als container orchestration tool (bij voorkeur Openshift Container Platform)
 • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met het beheren van applicaties die gehost worden in linux-containers (bij voorkeur webapplicaties gehost met Nginx en .NET
 • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met het opzetten van geautomatiseerde build- en deployment pipelines (bij voorkeur in Azure DevOps)
 • Heeft een DevOps en agile mindset en kan deze uitdragen
 • Is in staat om “from-scratch” een OPS-organisatie binnen het team neer te zetten
 • Vaste woon- en verblijfplaats in Nederland en communiceren op C2 nivo in woord EN geschrift

Wensen

 • Beschikt over een houding en gedrag met kernwoorden: pro-actief, transparantie, open communicatie en resultaatgerichtheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • In staat zowel zelfstandig als in teamverband te opereren;
 • Kennis en ervaring met Splunk, Grafana, Prometheus;
 • Kennis en ervaring met Messages Queues, Object Based Storage en mailing;
 • Kennis en ervaring met scripting languages als bash of configuration management met bijvoorbeeld Ansible of Puppet.

Wat bieden we je?

Als professional bij Hunt IT verdien je een goed marktconform salaris aangevuld met vakantiegeld, vakantiedagen en een prima werkgeversbijdrage voor het pensioen. Uiteraard hebben we een emolumenten als bijvoorbeeld een passende reiskostenvergoeding of NS Business card.
Daarnaast besteden we, samen met onze opdrachtgevers, veel zorg aan opleiding, IT certificering (RHCSA/RHCSE met kubernetes) en training tijdens onze pizzasessies (kennis van koppelingen, kubernetes etc). We leggen dit vast in een Persoonlijk Opleidings Plan (POP).Wie zijn wij?

Hunt IT werkt voor opdrachtgevers als onder meer Overheid (Ministeries en Gemeentes), Financiële Instituten (banken en verzekeraars). Professionals van Hunt IT kun je ook tegen komen bij Zakelijke dienstverleners als Woning Coöperaties, Industrie (Logistieke bedrijven en Levensmiddelenbranche) en Publieke Instellingen waaronder Omroepen en Ziekenhuizen.Interesse en dan?
Past deze uitdagende functie bij jou en meen je aan de gestelde eisen te kunnen voldoen? Ben je binnenkort, of na een opzegtermijn bij je huidige werkgever, voor langere tijd voor 36 uur per week beschikbaar? Inzetbaar voor bepaalde tijd of kies je voor een vaste dienstbetrekking bij Hunt IT? Woon je in de Randstad, regio Utrecht, Culemborg, Amersfoort, Hilversum, Almere, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam en beschik je over een rustige ruime thuiswerkplek? Zo ja, wil jij met onze collegae deze uitdaging aan gaan?
Reageer dan snel door je uitgebreide Nederlandse CV (Word format) met een overtuigende motivatie te sturen via de sollicitatie button onder de vacature op onze website of stuur je CV in Word format via de CV upload link Je kunt snel een reactie van ons verwachten, we werken DISCREET dus schroom ook niet om een orienterend gesprek aan te gaan met een van onze eigen technisch specialisten die je precies kunnen vertellen waar de klant mee bezig is ..

LET OP; een screening waarbij een V.O.G. moet worden afgegeven maakt deel uit van onze selectieprocedure.

Inclusiviteit & diversiteit
Al onze vacatures staan open voor iedereen die meent te voldoen aan de gestelde criteria en die zich in het functieprofiel herkent. Wij van Hunt IT geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie. Wij willen samen mee bewegen in de veranderende wereld van mens en werk. Juist verschillen tussen mensen zorgen voor een mooie groei van collega's, klanten, professionals en daarmee van Hunt IT B.V.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in