+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Data Engineer - Portaal Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Portaal

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Portaal

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.408 - € 5.376 p/m
 • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Bij Portaal kun je als Data Engineer meewerken aan een betere toekomst voor wonen. Je helpt met het gebruiken van data om beslissingen te maken en het datalandschap te verbeteren. Ook werk je aan oplossingen die wonen fijner en duurzamer maken. Je bent onderdeel van een team met experts die samenwerken om dit te bereiken. Je krijgt de kans om met jouw kennis en ideeën echt iets te betekenen voor huurders en de doelen van Portaal. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van het datalandschap, de transitie naar de cloud én tegelijkertijd de ambities van één van de grootste woningcorporaties van het land helpen realiseren? Als Data Engineer bij Portaal draag je zo bij aan een toekomst waarin wonen niet alleen comfortabeler wordt, maar ook duurzamer en inclusiever.

Functie
Als Data Engineer bij Portaal speel je een cruciale rol in datagedreven werken en het vormgeven van het datalandschap. Je bent betrokken bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van gegevensarchitecturen en -oplossingen die de kern vormen van de besluitvorming. Ook stuur je een junior collega Data Engineer functioneel aan en speel je een belangrijke rol in de transitie naar de cloud. Deze zal naar verwachting eind 2024 worden ingezet.

Daarnaast ben je lid van het team Applicatie- en Datamanagement met functionele en technische experts, en draag je met je kennis bij aan de meer adviserende rol die het team wil invullen richting organisatie en leveranciers . Deze oplossingen zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het woongeluk van de huurders en het realiseren van de ambities van Portaal.


Gevraagd

Wat heb je nodig voor deze rol als Data Engineer?
Allereerst passie voor data en technologie. Je werkt graag samen, bent sociaal en kunt je omgeving meenemen in de veranderingen die jij als Data Engineer in gang zet. Je bent communicatief sterk, waardoor je technische concepten duidelijk kunt communiceren met verschillende stakeholders. Je staat bekend om een scherp analytisch vermogen en je hebt oog voor detail. Dat je deze functie succesvol kunt invullen, blijkt ook uit je achtergrond. Want jij hebt:
 • Bewezen ervaring in het ontwikkelen van data- en informatiegestuurde oplossingen.
 • De nodige kennis van relevante tools en technologieën. Kennis van Microsoft BI technologie (Azure DevOps) is mooi meegenomen. Heb je dat nog niet, dan wordt je opgeleid in Microsoft Visual Studio en Visual Studio Code.
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.


Aanbod

Aanbod
Portaal begrijpt hoe belangrijk een gezonde werk/privé balans is. Daarom biedt Portaal een jaarcontract voor 36 uur per week, met de flexibiliteit om zowel thuis als op kantoor te werken. En wil je een dagje extra vrij? Je krijgt de ruimte om jouw arbeidsuren in vier dagen te maken.
Portaal vindt het belangrijk te sturen op resultaten. Dat bereiken we door een goede samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Aan deze samenwerking geef je zelf vorm door het kiezen van een goede mix in persoonlijke ontmoetingen en digitale afspraken. Flexibele werktijden zijn bij Portaal vanzelfsprekend.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week
 • Een salaris van minimaal € 4.088,- en maximaal € 5.376,- per maand (Schaal I cao Woondiensten)
 • Een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten
 • Een eindejaarsuitkering
 • Een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling
Sollicitatie
Gave vacature hè?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Data Engineer voor Portaal bent: solliciteer nu. Waarom? Die vraag beantwoord jezelf door je motivatie mee te sturen.

Heb je nog vragen over deze vacature Data Engineer in Utrecht?
 • Bel of app Karst Dollekamp via 06 43 01 18 71
 • Stuur een mail aan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 • Bekijk de video’s op de website van e-people die naast deze vacature te vinden zijn om nog meer context te krijgen bij deze vacature.


Salaris

€ 4.408 - € 5.376 p/m
Bij deze functie komt een salaris van minimaal € 4.088,- en maximaal € 5.376,- per maand (Schaal I cao Woondiensten), een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten, een eindejaarsuitkering en een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling.

Bedrijfsomschrijving

Portaal is met circa 56.000 woningen een van de grootste woningcorporaties van het land. Portaal is een sociale en ambitieuze woningcorporatie, die woningen bouwt, beheert en renoveert. Portaal zet daar ook nog een stap verder in door er voor te zorgen dat huurders goed kunnen samenleven in de verschillende wijken. Dat doet Portaal onder andere door zich in te zetten voor inclusieve buurten en verduurzaming van de woningen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in