+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Data Engineering Traineeship Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Educom

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Educom

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Zet je hersenen aan het werk en help mee aan belangrijke maatschappelijke doelen! Data en slimme software zijn de toekomst en jij kunt hier een rol in spelen. Bij ons krijg je de kans om te groeien in een Data Science of Data Engineering job. We investeren in jouw opleiding en toekomst, en zorgen voor financiële ondersteuning die past bij jouw situatie. Samen bouwen we aan jouw carrière en helpen we je het beste uit jezelf te halen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Zin om je hersenen aan het werk te zetten? Wil jij ook meehelpen om misstanden als de toeslagenaffaire in de toekomst te voorkomen? Of misdaadvoorspellingen inzetten voor een veiliger Nederland? De voedselverspilling helpen te verminderen? Of meehelpen om de capaciteit in de zorg beter te benutten? Of de logistiek minder milieubelastend maken?

Functieomschrijving

Data en slimme software bieden vaak de oplossing bij maatschappelijke en bedrijfskundige uitdagingen. Data staat dan ook bij vrijwel elke organisatie op de strategische agenda. De hoeveelheid data neemt almaar toe. En iedereen is er inmiddels van overtuigd dat je veel inzichten en waarde uit deze data kunt halen. Maar hoe doe je dat? Hoe verkrijg je nou die inzichten? Hoe kun je data voor iedereen laten werken? Wij helpen je aan een Data Science of Data Engineering job waar je energie van krijgt bij een interessante werkgever. Combineer onze kennis, ervaring en netwerk met jouw drive en enthousiasme en kom erachter hoe Educom haar Data Science traineeship samen met jou op maat vormgeeft.

Haal jij het maximale uit je kwaliteiten?

Als je doet wat je leuk vindt, presteer je op je best. Daar zijn we van overtuigd. Als sinds 1981 stellen we talent in staat het maximale uit hun kwaliteiten te halen. In eerste aanleg gefocust op programmeren en Software Engineering. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen in de wereld en met de opkomst Data Science als aangrenzend vakgebied hebben we onze focus verbreed. Omdat er conceptueel veel overeenkomsten zijn past dat perfect!

Jouw kwaliteiten leiden we overigens niet af van een papiertje. Kwaliteiten liggen ‘verborgen’ in wat je leuk vindt. Kwaliteiten komen naar boven als je gaat ontdekken wat je de rest van je leven wilt doen. Bij ons tellen je talent en je motivatie. We helpen je een richting te kiezen in de brede wereld van Software en Data en coachen om je doel te bereiken. Zo halen we samen het maximale uit jouw kwaliteiten.

Wij vragen

 • Houd je van de uitdaging om ‘problemen’ op te lossen? Dan is de kans groot dat je aanleg hebt. We verwachten een HBO-/WO-niveau. Je niveau en potentie bevestigen we aan de hand van een aantal gesprekken en een assessment. Op de uitkomsten daarvan, in combinatie met je instapniveau, spelen we in met maatwerk in het curriculum.
 • Wil je doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? En wil je duurzaam bijdragen aan de toekomst? Wij ook! Samen kunnen we het maximale uit jouw kwaliteiten halen!

Wij bieden

 • De opleidingskosten zijn voor ons, de kennis en kunde zijn voor jou. Wij investeren op eigen rekening en risico in je opleiding en verdienen onze investering pas terug als je bij onze werkgevers je kennis in de praktijk verder gaat uitdiepen. Natuurlijk wil jij graag je carrière in Data Science opbouwen. Gezamenlijk belang dus.
 • Financieel maatwerk. Een traineeship is een investeringstraject, maar het moet wel financieel haalbaar zijn. We verdelen een vergoedingsbudget naar behoefte, elke situatie is uniek en daar houden we rekening mee. We bouwen uiteindelijk op naar een marktconforme salariëring, die past bij de rol en functie die je in de toekomst wilt en kunt vervullen.
 • Maatwerk in ontwikkeling en sollicitatie. Iedereen heeft zijn of haar potentie. Hoe beter we met elkaar afstemmen, hoe meer je droombeeld wordt gevoed en hoe meer mogelijkheden er ontstaan. Vanuit een open cultuur verwachten we uiteraard de volwassenheid om (eigen) verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in