+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Data Engineer – Openbaar Vervoer Sector (parttime/fulltime) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Data Engineer – Openbaar Vervoer Sector (parttime/fulltime)

Functiebeschrijving
Ben je enthousiast over het gebruik van data om de toekomst van het openbaar vervoer vorm te geven? CGI biedt een geweldige kans voor een ervaren Data Engineer in ons dynamische team voor openbaar vervoer. Als Data Engineer speel je een cruciale rol in de overstap naar een data-gedreven aanpak. Samen met onze klanten zet je je in om de reiservaring van talloze mensen te verbeteren. Dus, als je een passie hebt voor innovatie en graag bijdraagt aan de toekomst van het openbaar vervoer, sluit je dan aan bij ons team en help mee aan het creëren van een betere mobiliteit voor iedereen!

Jouw rol in ons team
In deze rol werk je samen met een scrumteam aan het ontwikkelen van intelligente data-oplossingen voor het openbaar vervoer. Jouw inzichten helpen bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken en optimaliseren van dienstverlening. In een cloud-omgeving bouw je aan een datafundament waarin diverse databronnen worden samengebracht voor stuurinformatie, dashboards, analyses en andere waardevolle informatieproducten. Samenwerken staat centraal, zowel binnen je team als met collega's in de organisatie. Je speelt een cruciale rol in het gehele ontwikkelings- en leveringsproces, van concept tot uiteindelijke productie. Jouw leergierigheid en teamgeest zijn van onschatbare waarde en essentieel voor het realiseren van slimmere en efficiëntere openbaar vervoeroplossingen bij:

• Het ontsluiten van nieuwe databronnen met behulp van NiFi, zowel gestructureerde als ongestructureerde data.
• Het verwerken van ontsloten data tot een raw data vault en een business data vault volgens de Data Vault 2.0-methodologie.
• Het ontwikkelen van datamarts op basis van deze data in Snowflake.
• Het ontwerpen van een efficiënt datawarehouse, met data-pipelines van bron tot eindgebruiker.
• Het waarborgen van een solide code met relevante controles voor datakwaliteit en verwerking.
• Het succesvol in productie nemen van geteste en gedocumenteerde oplossingen.

Hoe jij ons team versterkt
Je hebt een proactieve instelling en het vermogen om innovatieve ideeën aan te dragen. Naast een sterke passie voor data en neem je het volgende mee:

• Een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding
• Ervaring met complexe ETL-BI/DWH omgevingen in grote organisaties.
• Een solide basis in SQL, data-integratie, ETL-processen, deployment automation en versiebeheer.
• Ervaring in datamodellering of begrip van datamodellen.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Stap aan boord van onze missie om de toekomst van openbaar vervoer te vormen.
CGI Public Transport, dé specialist binnen de sector Space, Transport & Logistics, werk mee om de steeds groter wordende puzzel van het Nederlandse openbaar vervoer op te lossen.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Robbert Wagtelenberg via robbert.wagtelenberg of 06-4879 8314 of Neem voor meer info contact op met CGI Recruitment / Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in