+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

IT traineeship: ontwikkel jouw IT-carrière! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Wil jij breed worden opgeleid in de IT? Start met ons IT traineeship waarbij instromen elke maand mogelijk is!

YoungCapital NEXT biedt een IT traineeship aan waarbij je persoonlijke groei ondergaat en tegelijkertijd je IT-kennis constant verbetert! In je rol als IT trainee word je klaargestoomd voor een baan in de IT-branche. Dit alles onder begeleiding van professionals en samen met een groep andere trainees. Je doet nieuwe inzichten op, gaat de uitdaging aan en verreikt je IT-kennis.  

Wij bieden vier verschillende specialisaties aan: Big data, DevOps, Lowcode of informatieanalist in de vorm van een acht weken bootcamp.

Het traineeship

Het traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in één van de bovenstaande drie specialisaties. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van internationaal erkende certificaten. Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie bij één van onze vele opdrachtgevers.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast je technische ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Tijdens het tweejarige traineeship word je bijgestaan door één van onze talentmanagers die jou coacht op het gebied van soft skills. Denk hierbij aan trainingen in communicatie, conflictvermijding, time-management of feedback geven, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, een geweldige kans om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling!


Wat wij bieden
  • Direct een vast contract!
  • Een startsalaris van tussen de €2.500,00 en €2.900,00 bruto;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival;
  • Vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een volledige reiskostenvergoeding en een sport- en healthbudget.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Fulltime beschikbaarheid.
Solliciteren

Past het traineeship bij wat je zoekt en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'. Ook mag je mij altijd bellen, appen of mailen!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsAmsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, HoofddorpWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voorJe wordt breed opgeleid op het gebied van technische IT-kennis en softskillsGepubliceerd op09-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Wil jij breed worden opgeleid in de IT? Start met ons IT traineeship waarbij instromen elke maand mogelijk is!YoungCapital NEXT biedt een IT traineeship aan waarbij je persoonlijke groei ondergaat en tegelijkertijd je IT-kennis constant verbetert! In je rol als IT trainee word je klaargestoomd voor een baan in de IT-branche. Dit alles onder begeleiding van professionals en samen met een groep andere trainees. Je doet nieuwe inzichten op, gaat de uitdaging aan en verreikt je IT-kennis.  Wij bieden vier verschillende specialisaties aan: Big data, DevOps, Lowcode of informatieanalist in de vorm van een acht weken bootcamp.Het traineeshipHet traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in één van de bovenstaande drie specialisaties. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van internationaal erkende certificaten. Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie bij één van onze vele opdrachtgevers.Persoonlijke ontwikkelingNaast je technische ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Tijdens het tweejarige traineeship word je bijgestaan door één van onze talentmanagers die jou coacht op het gebied van soft skills. Denk hierbij aan trainingen in communicatie, conflictvermijding, time-management of feedback geven, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, een geweldige kans om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling! Wat wij bieden Direct een vast contract!Een startsalaris van tussen de €2.500,00 en €2.900,00 bruto; 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld; Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival;Vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een volledige reiskostenvergoeding en een sport- en healthbudget. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;Fulltime beschikbaarheid. Solliciteren Past het traineeship bij wat je zoekt en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'. Ook mag je mij altijd bellen, appen of mailen! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in