+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Start jouw IT Traineeship in omgeving Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.400 - € 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Het programma
In dit tweejarige traineeship start je met een bootcamp van acht weken. In de bootcamp ga jij alle fundamentals van de IT behandelen en ga jij je certificeren in het specialisme van Java, C# development, DevOps engineer, Big Data, LowCode of informatie-analist. Je kiest voor je daadwerkelijk gaat beginnen aan het traject al jouw uitstroomrichting zodat we daar volle focus op kunnen hebben. Na de bootcamp ga je fulltime werken bij een tof bedrijf, waar je pas echt grote stappen gaat maken! Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld KPN of Univé. Onder de bezielende leiding van een senior IT-professional van de opdrachtgever, ga je nog veel meer leren op technisch vlak. Je wordt onderdeel van een leuk team waarin er veel ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook krijg je een budget van € 250,- om een extra certificaat te halen, zodat je jouw kennis binnen een bepaald vakgebied nog meer kunt vergroten! 

Persoonlijke ontwikkeling
In dit IT Traineeship in omgeving Rotterdam leggen we niet alleen de focus op jouw technische skills, maar besteden we ook veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit YoungCapital NEXT krijg je begeleiding door een talentmanager, die jou helpt met persoonlijke leerdoelen, een fijne werkomgeving en een mooi trainingsaanbod. Ook volg je het Take Charge traject. Dit zijn trainingsdagen waarin je gaat werken aan jouw sterke eigenschappen, je ontwikkelpunten en jouw ambities. Zo word je naast een goede IT-specialist ook een hele fijne collega! 

Klinkt dit interessant? Neem dan vooral contact op of solliciteer online!


Wat wij bieden
 • Een salaris van minimaal €2500 bruto;
 • Direct een vast contract;
 • Je behaalt erkende certificaten zoals je Scrumcertificaat;
 • On the job begeleiding door een senior IT-professional;
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder begeleiding van een talentmanager;
 • Een extra €250 voor een extra certificaat om je te specialiseren;
 • 25 vakantiedagen 8.33% vakantiegeld;
 • Een sportbudget van €150,- netto;
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Aantoonbare IT affiniteit;
 • Een sterke motivatie om in de IT te werken;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je CV mailen kan ook. Stuur je CV met motivatie naar Ingmar de Klerk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ngcapital en ik neem contact met je op.


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsRotterdamWerkuren per week40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.400 en €2.600 Per maand Verantwoordelijk voorVerantwoordelijk voor verschillende, IT gerelateerde zaken.Gepubliceerd op09-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Het programmaIn dit tweejarige traineeship start je met een bootcamp van acht weken. In de bootcamp ga jij alle fundamentals van de IT behandelen en ga jij je certificeren in het specialisme van Java, C# development, DevOps engineer, Big Data, LowCode of informatie-analist. Je kiest voor je daadwerkelijk gaat beginnen aan het traject al jouw uitstroomrichting zodat we daar volle focus op kunnen hebben. Na de bootcamp ga je fulltime werken bij een tof bedrijf, waar je pas echt grote stappen gaat maken! Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld KPN of Univé. Onder de bezielende leiding van een senior IT-professional van de opdrachtgever, ga je nog veel meer leren op technisch vlak. Je wordt onderdeel van een leuk team waarin er veel ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook krijg je een budget van € 250,- om een extra certificaat te halen, zodat je jouw kennis binnen een bepaald vakgebied nog meer kunt vergroten! Persoonlijke ontwikkelingIn dit IT Traineeship in omgeving Rotterdam leggen we niet alleen de focus op jouw technische skills, maar besteden we ook veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit YoungCapital NEXT krijg je begeleiding door een talentmanager, die jou helpt met persoonlijke leerdoelen, een fijne werkomgeving en een mooi trainingsaanbod. Ook volg je het Take Charge traject. Dit zijn trainingsdagen waarin je gaat werken aan jouw sterke eigenschappen, je ontwikkelpunten en jouw ambities. Zo word je naast een goede IT-specialist ook een hele fijne collega! Klinkt dit interessant? Neem dan vooral contact op of solliciteer online! Wat wij bieden Een salaris van minimaal €2500 bruto;Direct een vast contract;Je behaalt erkende certificaten zoals je Scrumcertificaat;On the job begeleiding door een senior IT-professional; Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder begeleiding van een talentmanager;Een extra €250 voor een extra certificaat om je te specialiseren;25 vakantiedagen 8.33% vakantiegeld;Een sportbudget van €150,- netto; Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare IT affiniteit;Een sterke motivatie om in de IT te werken;Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands; Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Je CV mailen kan ook. Stuur je CV met motivatie naar Ingmar de Klerk via [email protected] en ik neem contact met je op. Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in