+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Fulltime Traineeship tot IT consultant in Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Het traineeship tot IT consultant start met een intensieve bootcamp van twee maanden waar jij jouw kennis gaat verbreden op gebied van IT. De eerste drie weken ga je een brede basis leggen en vervolgens ga jij je vijf weken specialiseren in de richting van Informatie Analist en consultancy. Ook ga je erkende certificaten halen in de IT. Denk aan Agile SCRUM, IREB-foundation en het ISTQB certificaat. Dit maakt jou een nog grote aanwinst voor elke organisatie!

Wat ga jij doen als IT consultant in Den Haag?
Als IT-consultant, ofwel: Informatie Analist, ben jij de schakel tussen de business en de IT-afdeling bij softwareontwikkelingsprojecten. Je voert gesprekken met de belanghebbenden en je analyseert wat de behoeften en beperkingen zijn met betrekking tot de IT-systemen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Je houdt je bezig met de requirement analyses, use cases en user stories, het opstellen van een plan van aanpak op basis van jouw bevindingen en analyses maken vanuit verschillende databronnen.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de hard skills over de IT die je leert in het traineeship, vinden we ontwikkeling omtrent soft skills net zo belangrijk. Daarom word jij gekoppeld aan een Talentmanager die jou voorbereidt op de gesprekken bij de opdrachtgever, helpt met het opstellen van leerdoelen en een luisterend oor is als je daar behoefte aan hebt. Deze Talentmanager is dus jouw directe aanspreekpunt én coach binnen YoungCapital. Daarnaast zal jij op de werkvloer begeleid worden door een senior IT-professional die jou alle kneepjes van het vak leert. Ten slotte volg je het eerste jaar ook nog een persoonlijk ontwikkelingstraject, genaamd Take Charge, waarin jij jezelf nog beter leert kennen.


Wat wij bieden
 • Een salaris van minimaal €2500;
 • Je krijgt vanaf de eerste dag betaald;
 • Direct een vast contract;
 • Erkende IT certificaten;
 • Technische en persoonlijke begeleiding;
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Een sterke drive om je te ontwikkelen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsDen HaagWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren)Salarisindicatie Tussen €2.500 en €3.000 Per maand Verantwoordelijk voorHet schakelen tussen de business en de IT afdelingGepubliceerd op09-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Het traineeship tot IT consultant start met een intensieve bootcamp van twee maanden waar jij jouw kennis gaat verbreden op gebied van IT. De eerste drie weken ga je een brede basis leggen en vervolgens ga jij je vijf weken specialiseren in de richting van Informatie Analist en consultancy. Ook ga je erkende certificaten halen in de IT. Denk aan Agile SCRUM, IREB-foundation en het ISTQB certificaat. Dit maakt jou een nog grote aanwinst voor elke organisatie!Wat ga jij doen als IT consultant in Den Haag?Als IT-consultant, ofwel: Informatie Analist, ben jij de schakel tussen de business en de IT-afdeling bij softwareontwikkelingsprojecten. Je voert gesprekken met de belanghebbenden en je analyseert wat de behoeften en beperkingen zijn met betrekking tot de IT-systemen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Je houdt je bezig met de requirement analyses, use cases en user stories, het opstellen van een plan van aanpak op basis van jouw bevindingen en analyses maken vanuit verschillende databronnen.Persoonlijke ontwikkelingNaast de hard skills over de IT die je leert in het traineeship, vinden we ontwikkeling omtrent soft skills net zo belangrijk. Daarom word jij gekoppeld aan een Talentmanager die jou voorbereidt op de gesprekken bij de opdrachtgever, helpt met het opstellen van leerdoelen en een luisterend oor is als je daar behoefte aan hebt. Deze Talentmanager is dus jouw directe aanspreekpunt én coach binnen YoungCapital. Daarnaast zal jij op de werkvloer begeleid worden door een senior IT-professional die jou alle kneepjes van het vak leert. Ten slotte volg je het eerste jaar ook nog een persoonlijk ontwikkelingstraject, genaamd Take Charge, waarin jij jezelf nog beter leert kennen. Wat wij bieden Een salaris van minimaal €2500;Je krijgt vanaf de eerste dag betaald;Direct een vast contract;Erkende IT certificaten;Technische en persoonlijke begeleiding; Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Je hebt affiniteit met IT;Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;Een sterke drive om je te ontwikkelen; Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in