+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

IT traineeship tot DevOps engineer in Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.500 - € 2.900 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een vereiste voor onze traineeship.

Het traineeship

Via het IT traineeship word je klaargestoomd voor een baan als DevOps engineer bij een van onze uitdagende opdrachtgevers regio Den Haag. Je doet nieuwe inzichten op, gaat de uitdaging aan en verreikt je IT-kennis! Het traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in DevOps. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van internationaal erkende certificaten.  Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie. 

Hoe zit het dan met je persoonlijke groei? In je persoonlijke groei, word je bijgestaan door een talentmanager die jou coacht en begeleid op het gebied van soft skills, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, je verbetert constant je IT-kennis en ondergaat tegelijkertijd persoonlijke groei!

Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?

DevOps is een manier van werken waarbij de ontwikkeling (Development) en operaties (Operations) van software samenkomen. DevOps-teams werken als één geheel en beheren de totale ontwikkelcyclus van een software. DevOps trainees werken vaak op projectbasis in agile/scrum-teams, met een specialisatie op hun eigen onderdeel binnen de ontwikkelcyclus van software. Denk aan het uitzetten, monitoren, testen, beheren of integreren van de software. Ook stellen DevOps trainees zich flexibel op om andere taken van teams over te nemen indien nodig. Dus werk je graag in teamverband en ben je enorm nieuwsgierig naar het optimaliseren van software, dan is dit je kans!


Wat wij bieden
 • Direct een vast contract!
 • Een basissalaris van € 2500 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Je behaalt internationaal erkende certificaten zoals Microsoft Azure, ISTQB en SCRUM;
 • Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival.
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en voor vragen kun je mij mailen, appen of telefonische bellen! 


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsDen HaagWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voorJe wordt breed opgeleid in de IT en specialiseert daarna in DevOpsGepubliceerd op09-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een vereiste voor onze traineeship.Het traineeshipVia het IT traineeship word je klaargestoomd voor een baan als DevOps engineer bij een van onze uitdagende opdrachtgevers regio Den Haag. Je doet nieuwe inzichten op, gaat de uitdaging aan en verreikt je IT-kennis! Het traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in DevOps. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van internationaal erkende certificaten.  Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie. Hoe zit het dan met je persoonlijke groei? In je persoonlijke groei, word je bijgestaan door een talentmanager die jou coacht en begeleid op het gebied van soft skills, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, je verbetert constant je IT-kennis en ondergaat tegelijkertijd persoonlijke groei!Hoe zien mijn werkzaamheden eruit?DevOps is een manier van werken waarbij de ontwikkeling (Development) en operaties (Operations) van software samenkomen. DevOps-teams werken als één geheel en beheren de totale ontwikkelcyclus van een software. DevOps trainees werken vaak op projectbasis in agile/scrum-teams, met een specialisatie op hun eigen onderdeel binnen de ontwikkelcyclus van software. Denk aan het uitzetten, monitoren, testen, beheren of integreren van de software. Ook stellen DevOps trainees zich flexibel op om andere taken van teams over te nemen indien nodig. Dus werk je graag in teamverband en ben je enorm nieuwsgierig naar het optimaliseren van software, dan is dit je kans! Wat wij bieden Direct een vast contract!Een basissalaris van € 2500 bruto per maand;25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;Je behaalt internationaal erkende certificaten zoals Microsoft Azure, ISTQB en SCRUM;Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie);Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;Je bent fulltime beschikbaar. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en voor vragen kun je mij mailen, appen of telefonische bellen!    Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in