+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Business Intelligence Ontwikkelaar semi-freelance Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 8.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij, een consultancy organisatie gespecialiseerd in Business Intelligence, zoekt een Senior Fullstack Microsoft BI Ontwikkelaar. Je werkt aan uitdagende projecten, deels op afstand. Je krijgt een vast basissalaris en een uurloon op maat. Verzekeringen en pensioen zijn geregeld. Ook een leaseauto of mobiliteitsbudget is mogelijk. Je bouwt aan je netwerk door bij verschillende klanten te werken. Dit is een kans om veel te leren en te groeien in je vak. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever, een gerenommeerde consultancy organisatie die gespecialiseerd is in Business Intelligence oplossingen, is op zoek naar een Senior Fullstack Microsoft Business Intelligence Ontwikkelaar om hun team te versterken op semi-freelance basis. In deze rol zul je diverse uitdagende opdrachten uitvoeren voor klanten in de Randstad, waarbij een groot deel van het werk op afstand kan worden gedaan.

Semi-freelance, is een compensatiemodel dat de gunstige aspecten van een traditioneel vast dienstverband combineert met de diverse voordelen die zelfstandige ondernemers of freelancers genieten.

Semi-freelance kan dan dienen als een aantrekkelijk alternatief of als een doordachte tussenstap richting het freelance bestaan. Je doet ervaring op bij verschillende opdrachtgevers en je bouwt zo jouw eigen netwerk verder uit.

Voordelen:
- Vast basissalaris
- Uurloon op basis van jouw inzetbaarheid
- Verzekeringen en pensioen worden door jouw werkgever geregeld
- Geen KvK nummer nodig
- Leaseauto of mobiliteitbudget mogelijk
- Het uitbreiden van jouw eigen netwerk

Als Fullstack Microsoft Business Intelligence Ontwikkelaar zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van BI-oplossingen met behulp van Microsoft-technologieën, waaronder SQL Server, SSIS, SSRS, SSAS, Power BI en Azure services. Je zult betrokken zijn bij het hele ontwikkelingsproces, van het verzamelen van requirements en het ontwerpen van data-modellen tot het bouwen van ETL-processen, het ontwikkelen van rapporten en dashboards, en het bieden van ondersteuning en onderhoud aan bestaande BI-systemen.


Gevraagd profiel:

- Afgeronde HBO of WO opleiding.
- Uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van BI-oplossingen met behulp van Microsoft-technologieën, inclusief ervaring met SQL Server, SSIS, SSRS, SSAS, Power BI en Azure services.
- Programmeervaardigheden, bij voorkeur in talen zoals SQL en/of T-SQL, en ervaring met het bouwen van data pipelines en data integratie processen.
- Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.


Arbeidsvoorwaarden:

- De mogelijkheid een zeer goed salaris te verdienen;
- Een uitstekende mobiliteitsregeling (keuze uit leaseauto, NS Business Card, kilometervergoeding of mobiliteitsvergoeding);
- Een telefoonvergoeding;
- Ruime opleidingsmogelijkheden;
- Een goede pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen;
- En nog veel meer!

Meer weten? Neem dan contact op met Patrick Beyer van CareerValue. Je kunt hem mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in