+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.

.NET Developer – Gorinchem Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Hupp IT Careers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Hupp IT Careers

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 5.100 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een ambitieuze .NET developer en wil jij werken voor dé softwarespecialist binnen de petrolbranche? Dan ben jij de aangewezen kandidaat voor deze rol bij Lodder Software in Gorinchem! Met geavanceerde software-oplossingen ondersteunt de organisatie tankstations en olieleveranciers in binnen- en buitenland. Lodder Software is momenteel al marktleider in zowel Nederland als België, maar heeft de ambitie deze positie in meer Europese landen te behalen. Dit vraagt natuurlijk wel om nieuwe ontwikkelingen, waar jij als enthousiaste .NET developer een bijdrage aan kan leveren!

Jouw rol bij Lodder Software

Als .NET Developer binnen Lodder Software sluit jij je aan bij een hechte groep van tien ontwikkelaars, waarvan er momenteel negen met Delphi werken en één met .NET. Naast de interne .NET developer werkt Lodder Software ook samen met een aantal ZZP’ers. Vanwege de groei van deze techniek binnen de organisatie wil Lodder Software dit team verder uitbouwen!

Je zult je binnen het development-team met verschillende taken bezig houden. Naast het uitbreiden van de huidige applicaties krijg je ook de mogelijkheid om te werken aan compleet nieuwe applicaties. Zo zal jij je bijvoorbeeld ontfermen over de functionaliteiten van de ‘loddercard’, het online platform waar meerdere diensten van het bedrijf worden aangeboden en samenkomen. Daarnaast ga je met externe partijen en klanten aan de slag om oplossingen te bieden voor hun specifieke wensen.



Gevraagd

Lodder Software vindt het belangrijk dat je beschikt over een solide basis op het gebied van software ontwikkeling, maar vraagt niet persé om jarenlange ervaring. Het is dus geen probleem als je net klaar bent met je opleiding, want je krijgt meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Daarnaast ben jij een proactieve kandidaat die goed werkt in teamverband, maar ook uitstekend in staat is zelf taken op te pakken en uit te voeren. 

Ook voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica;
  • Kennis van/ervaring met .NET Core C#, ASP.NET (Core), SQL, Visual Studio, Entity Framework (Core), REST, Oauth en API Design.

Bonuspunten worden gescoord met:

  • Ervaring in een functie als .NET Developer;
  • Kennis van Azure DevOps/Development, Angular, Specflow en UX;
  • Ervaring met een Agile werkwijze.
     


Aanbod

Lodder Software biedt een plekje in een betrokken team, waar veel hoogstaande ontwikkelingskennis aanwezig is. Aansluitend biedt de organisatie verschillende opleidingsmogelijkheden aan, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak. Dit maakt het de uitgelezen kans voor zowel ervaren als minder ervaren ontwikkelaars!

Bovendien voorziet Lodder Software in:

  • Een goed salaris, variërend van €3100,- tot €5100,-, gebaseerd op kennis en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenbijdrage van 84%;
  • Een moderne laptop (het bedrijf houdt erg van gadgets en de nieuwste technologie) en een vaste werkplek met dubbel scherm op kantoor;
  • Goede balans tussen thuiswerken en werken op kantoor.
     


Bedrijfsomschrijving

Lodder Software is één van de meest toonaangevende softwareleveranciers binnen de petrolbranche, gespecialiseerd is in het automatiseren van administratieve en logistieke processen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1978, heeft het bedrijf zich bewezen als de standaard in de industrie en geniet het van een marktleiderspositie in Nederland en België. De ambitie van Lodder reikt echter verder, en streeft het naar verdere groei binnen Europa.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in