+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

.NET Software Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Bright Cubes

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Bright Cubes

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Bij Bright Cubes zoeken we een enthousiaste Software Engineer met passie voor .NET software development. Je werkt aan spannende projecten, leert van experts en helpt klanten met hun digitale transitie. We bieden de kans om te groeien in verschillende vakgebieden en samen te werken aan unieke oplossingen. Als onderdeel van ons team werk je aan innovatie en draag je bij aan de groei van onze klanten. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Ben jij gepassioneerd over .NET software development? Ben jij een kei in het oplossen van complexe softwarevraagstukken en heb je hart voor IT? Dan zijn wij bij Bright Cubes op zoek naar jou als onze nieuwe Software Engineer!

Als Software Engineer bij Bright Cubes werk je aan innovatieve projecten die aansluiten bij jouw ambitie, kennis en ervaring. Je bent een gezellige collega die graag leert van experts in het vakgebied. Je ondersteunt organisaties bij het oplossen van complexe softwarevraagstukken en vertaalt klantwensen naar concrete oplossingen. Je ontwerpt Microservices op basis van een Event-Driven Architecture en werkt aan Cloud native development voor SaaS-diensten met duizenden gebruikers.

Daarnaast adviseer je klanten bij hun digitale transitie en zorg je ervoor dat zij de voordelen van de nieuwste technologieën kunnen benutten. Bij Bright Cubes ga je samen met onze klanten aan de slag, waarbij ieder project anders is. Als Software Engineer bijt je je vast in uitdagende vraagstukken en draag je bij aan de groei en innovatie van onze klanten.


Waar kom je te werken?

Bright Minds create Cubed Solutions Sinds 2016 is Bright Cubes een “kennisthuis” voor leergierige en ambitieuze IT-consultants, onze Bright Minds. Als een van de eersten en een van de weinigen zien wij het belang van integratie van cloud, software, data en security als één ecosysteem. Al onze Bright Minds behoren tot de besten in hun vakgebied en hebben daarnaast ook nog een sterke visie en ervaring in onze andere vakgebieden. Als Bright Mind kun je je dus ontwikkelen vanuit je eigen vakgebied naar meerdere vakgebieden en dat is uniek!

Wij werken voor de top 150 bedrijven van Nederland, daar waar geïnnoveerd wordt met cloud, security, software en data. Wij werken met passie en creativiteit aan innovatie Cubed Solutions, waarmee wij voor onze opdrachtgevers IT-ecosystemen creëren die waarde toevoegen en organisaties helpen te versnellen in een veranderende wereld. Wij Engineeren Digital Excellence.


Wat wij vragen?

Als .NET Software Engineer bij Bright Cubes, is een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding gewenst. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten met minimaal 3 jaar professionele ervaring in een subset van onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • Ervaring in het ecosysteem van .NET
 • Ervaring met andere talen zoals Java of Python is een pré
 • Ervaring in het werken met microservices, event-driven architecture en/of serverless computing
 • Cloud development in Azure of AWS, met bij voorkeur ervaring in het ontwerpen en implementeren van cloud-native applicaties
 • Ervaring met databases, zoals SQL en NoSQL, en het ontwerpen van datastructuren
 • Kennis van development principes, zoals OOP, design patterns, SOLID, TDD/BDD, en Agile methodieken
 • Ervaring met het werken in DevOps-teams, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen, testen, deployen en monitoren van applicaties
 • Bekendheid met Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) en Infrastructure as Code (IaC)
 • Ervaring met tools zoals Git, Jenkins, Docker, Kubernetes en/of Terraform is een pré
 • Kennis van en ervaring met frontend development, zoals Angular of React is een pré

Bij Bright Cubes zijn we op zoek naar collega’s die enthousiast worden van deze technologieën. Collega’s die graag willen blijven leren en innoveren om onze klanten te helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken. Als Software Engineer ben je in staat om klantwensen te vertalen naar concrete oplossingen en werk je nauw samen met klanten om innovatieve projecten te realiseren.


Wat wij bieden?

Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring in onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • HTML, CSS, Javascript (frameworks): Angular, React of VueJs
 • Principes zoals: Mobile First, Responsive Design, PWA, ect
 • Integratie via: REST Open API of GraphQL
 • Full Stack mindset


Bedrijfsomschrijving

Bright Cubes is een thuis voor ervaren professionals en gevestigde architecten op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Met onze kennis bedienen wij bedrijven in diverse markten, waaronder High Tech, Finance, Energie, Logistiek, (Semi)overheid, Telecom en E-commerce. Door onze vestiging in Den Bosch blijven we nauw verbonden met de innovatieve regio’s in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in