+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C# .NET Developer | Paramedische Zorg Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan speciale software voor de paramedische sector, zoals fysiotherapie en ergotherapie. Je maakt deel uit van een klein team waar iedereen belangrijk is. Er is veel ruimte voor thuiswerken. Je gebruikt de nieuwste technieken en leert continu bij. Het werk is uitdagend omdat de software altijd goed moet werken en veilig moet zijn. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Deze klant van ons richt zich op het ontwikkelen van (maatwerk) Software voor de paramedische sector. De paramedische sector omhelst: Fysiotherapie, Ergotherapie, Diëtiek of Logopedie. De software wordt ingezet bij diverse zorgpraktijken en wordt gebruikt door veel gebruikers zoals medisch specialisten, patiënten en behandelaren. Software wat er toe doet dus! Je bent hier geen nummer, en dat komt door de kleinschaligheid van het bedrijf. De sfeer is er goed en ook zijn er genoeg vrijheden zoals veel thuis kunnen werken.

In deze uitdagende functie krijg je veel te maken met maatwerk software. Er worden hoge eisen gesteld aan de software aangezien het altijd beschikbaar moet zijn en een goede performance moet hebben. Verder speelt de security van de software nu ook een grote rol, je krijgt namelijk te maken met software wat veel gevoelige software opslaat! Binnen het team werkt een zeer ervaren Lead Developer met oog voor het team. Verder werken er een aantal Fullstack .NET Software Developers, deze titel zul jij ook gaan dragen.

Je maakt concreet gebruik van Visual Studio en C#, ASP.NET Core, MVC, DevExpress en ook wordt er steeds meer naar Azure gekeken. Er wordt ook met regelmaat gekeken naar nieuwere software technieken en methodieken want er komt veel maatwerk software om de hoek kijken. je zult hier dus niet gauw "vergrijzen" aangezien de software continu weer nieuwe updates krijgt en je telkens weer gebruik moet maken van hedendaagse Technology Stacks.


Gevraagd profiel:

– Je hebt minimaal een HBO werk-/denkniveau;
– Je hebt minimaal twee jaar ervaring met C#/.NET en ASP.NET;
- Je draagt bij voorkeur nu de titel "Medior" of "Senior" Software Developer;
– Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
– Je hebt goede communicatieve skills;
– Je leert graag nieuwe technieken;
– Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.


Arbeidsvoorwaarden:

Naast een goed salaris en genoeg thuiswerkmogelijkheden zijn er veel andere zaken openlijk bespreekbaar als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Concreet moet je denken aan een salaris van tussen de €2800,- en €5500,- op basis van 40 uur. Meer informatie delen wij graag met je!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in